Albanian elections for U-20 World Cup XXIX (2)

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

The Albanian elections for U-20 World Cup XXIX final results. The winner will lead U-20 team during U-20 World Cup XXIX . The final rounds will be played in Kazakhstan .

Place Manager Votes
1 Triumfues 12
2 Portsmouth2010 9
3 LA-Florid 0


Candidate speech

Vendosa te kandidoj per postin trajner i Shqiperise U20 sepse mendoj se kam kohen dhe eksperiencen e nevojshme per drejtuar dhe per te pergatitur brezin e ardhshem te Shqiperise U20 qe do te luaj ne kualifikueset e ardhshme te kupes se botes.

Nese keni pyetje jeni te lutur te me shkruani ne temen e forumit (17262068.1) ose duke me derguar mesazh ne privat.

Vota juaj vlen! Besimi juaj do shperblehet me nje pune te pa lodhshme nga ana ime! Votoni Triumfues!

Created by User:Old boy