Bg/

From Hattrick


Въведение!

Здравейте във Хаттрик Уики, Енциклопедията за всичко, касаещо играта Hattrick. Тук аз, КОКОБОНГО, ще дам възможността на всички юзъри да създадат еквивалента на Wikipedia за света на Хаттрик.

Чувствайте се свободно да добавяте страници онтосно всичко важно или което лично вас ви интерува в Хаттрик. В момента това е първата и единствена страница на Български, създадена от мен, КОКОБОНГО.

Хаттрик Уики е свободна за обработка от всеки. Това значи, че поемате голяма отговорност, като евентуален редактор. Моля, не злоупотребявайте с това. Бъдете максимално обективни, когато създавате и/или пишете и допълвате нови и стари страници. Моля, не саботирайте нещата. Не публикувайте информация за измами или GameMaster разследвания. Тази Българска страница е начален тест и ако не го издържи, Българското Хаттрик Уики просто няма да го бъде.

Моля, допринесете с каквото можете да направим това място полезно за всички. Чрез него да направим пълен разбор и дисекция на правилата на играта; място, където всички наши идеи да се развиват заедно и така тоси сайт да си превърне в единен център за събиране и анализ на всякаква информация, относно играта.

За повече информация как да ползвате Хаттрик Уики, разгледайте страницата Getting started.

Важно: Необходимо е да се регистрирате (по възможност с ник, какъвто ползвате в Хаттрик) преди да редактирате които и да било страници.

/The Hattrick Team