Ca/

From Hattrick
Revision as of 21:21, 17 May 2010 by Jhattara (talk | contribs)

Introducció

Benvinguts al Hattrick Wiki, la enciclopèdia sobre tot allò que té a veure amb el Hattrick. Aquí donem l'oportunitat als usuaris de crear l'equivalent a la Viquipèdia per al món del Hattrick.

Ets lliure d'afegir articles sobre el teu tema preferit al Hattrick. Ara mateix només hi ha disponible la versió anglesa, però amb el temps esperem poder-ho ampliar a més llengües.

El Hattrick Wiki no és moderat per ningú. Això et dóna una gran responsabilitat a tu com a editor. Si us plau, no abusis del Hattrick Wiki. Mira de ser el més objectiu que sigui possible quan escriguis un article. No facis cap sabotatge. No publiquis informacions, mentides o investigacions dels GameMasters. Això és una prova, i si no funciona correctament, donarem de baixa el wiki una altra vegada.

Contribueix en tot allò que faci útil aquest servei que oferim. Volem convertir aquest espai en una dissecció del joc cap a un nivell superior, un lloc per a què les teves idees ens facin evolucionar junts, un centre de reunió i anàlisi de dades.

Per a més informació o per saber com utilitzar el Hattrick Wiki, mira't el manual per a nouvinguts.

Nota: És necessari que et registris (preferiblement amb el teu àlies de Hattrick) abans que comencis a editar pàgines.

/L'Equip de Hattrick