Ca/Fòrum

From Hattrick
INTERWIKI

· Català · Česky · English · Español · Français · Magyar · Nederlands ·


Un fòrum és un lloc a Hattrick on pots parlar del joc, preguntar i respondre dubtes, parlar gairebé de tot, i el més important, fer amics. Als fòrums és on la comunitat interactua més i és un dels motiu que porta a molta gent a seguir jugant a Hattrick.

Pel teu interès i el de la resta d'usuaris, fóra bo que llegissis les regles dels fòrums abans d'escriure-hi en algun d'ells. Això també s'aplica pels fòrums específics de les federacions.

El fòrum més actiu és el Global (English). En aquest fòrum trobaràs temes de debats específics que van des de l'àmbit de les copes del món fins a les interpretacions de les regles, passant per debats sobre jugadors famosos del joc, com en Bob Sunesson. Hi han temes apareixen periòdicament: "Necessitem una Champions League", el "day trading és dolent", "la comparació de transferències està arruinant HT" i variacions de "com he perdut?. Normalment la gent riu dels noms graciosos o escriu senzillament I'm agree (una mala traducció de la llengua nativa a l'anglès). En temes més seriosos, el membres de l'equip de Hattrick també acostumen a comentar al Global (English).

Uns altres fòrums que són importants són els fòrums nacionals, on es parlen temes que afecten el Hattrick com els partits de les seleccions nacionals i les sub-20, el de novells, on els usuaris amb més experiència ajuden els nouvinguts de la comunitat, i els non-HT fòrums, on es pot parlar de qualsevol cosa.

També hi ha els fòrums de les federacions. Cada fòrum de cada federació té les seves regles, o cap ni una, tot i que no es permet a les federacions tenir regles abusives per als seus membres. Per això, és recomanable cercar on hi diu 'llegeix això primer' o bé 'regles' abans de escriure res enlloc. Hi ha milers de federacions a Hattrick, on els mànagers poden parlar de tot allò que volen mantenir en privat (segons com, amb raó).

A molts fòrums també es dóna el cas que els que escriuen habitualment emprin el que en diuen Txt spk (escurcen frases normals pels seus sons fonètics), fet que fa que a vegades no s'entengui del tot el que diuen.

Abans que Hattrick creés el seu propi fòrum, la gent utilitzava el fòrum extern Delphikonferensen.