Ca/Qualificacions

From Hattrick
Revision as of 11:44, 9 October 2008 by Lleida (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Qualificació del partit

Després de cada partit, podràs veure les puntuacions a la part dreta del desenvolupament del partit de tots dos equips. Veuràs quelcom semblant a això:

Equip d'exemple
Alineació i qualificacions dels jugadors
Actitud de l'equip: (ocult)
Tàctica: Normal
Nivell de Tàctica: (sense valoració)
Tir lliure indirecte:
Defensa: insuficient ( molt alt)
Atac: notable (molt alt)
Mig camp: dèbil (alt)
Defensa dreta: notable (molt baix)
Defensa central: insuficient (baix)
Defensa esquerra: horrible (baix)
Atac dret: pobre (baix)
Atac central: notable (molt baix)
Atac esquerre: acceptable (molt alt)

Cada qualificació es compon de dos valors:

  • Valor primari - classificació utilitzada amb la mateixa escala que s'utilitza per mesurar les habilitats dels jugadors (per exemple, dèbil)
  • Valor secundari - té quatre valors possibles: molt baix, baix, alt i molt alt.

Això et dóna una indicació de como de fort o feble es varen comportar qualsevol de les àrees de l'equip en aquest partit. Si el teu mig camp era més fort que el del teu oponent (per exemple, "insuficient" enfront de "dèbil"), llavors tindràs més possibilitats de tenir la possessió de la pilota i, per tant, més oportunitats per marcar un gol. Les puntuacions de la defensa i l'atac es poden comparar tenint en compte la lògica espacial (és a dir, l'atac esquerre enfront de la defensa dreta).

Les qualificacions són una mesura per comparar els equips

Hattrick, per defecte, no proporciona un mètode senzill per expressar la puntuació d'un equip i així poder comparar els dos equips o avaluar-ne la seva progressió. Una de les opcions seria sumar el total d'estrelles després de jugar un partit. No obstant, la comparació d'estrelles no és del tot eficaç i, possiblement, t'enganyi la manera que tens de veure l'equip. Molts hattrickers han trobat altres maneres de comparar les puntuacions per equips. Algunes de les opcions més populars són Alltid Hattrick, HatStats, LoddarStats, VnukStats i PStats.

Sempre convé recordar que no per tenir una qualificació superior a la del teu contrari significa que hagis de guanyar el partit.