Difference between revisions of "Futboll Klub Dinamo"

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
(Created page with "Futboll Klub Dinamo u krijua nga menaxheri Geni_25 i cili bazen e ekipit e ndertoi tek lojtaret e akademise rinore. Pas disa sezonesh ne ligen e 4 dhe te 3 u ngjit 1 sezon ne...")
 
(+cat)
 
Line 2: Line 2:
  
 
Useri Geni_25 ne ate kohe drejtoi dhe per 1 kualifikuse dhe ekipin Kombetar te Shqiperise. Ai projekt shume shpejt u braktis sepse menaxheri u terhoq nga loja dhe drejtimin e ekipit e mori dikush tjeter i cili e mbajti per 2 sezone duke i shitur lojtaret dhe me pas e la ekipin qe te mbyllesh.
 
Useri Geni_25 ne ate kohe drejtoi dhe per 1 kualifikuse dhe ekipin Kombetar te Shqiperise. Ai projekt shume shpejt u braktis sepse menaxheri u terhoq nga loja dhe drejtimin e ekipit e mori dikush tjeter i cili e mbajti per 2 sezone duke i shitur lojtaret dhe me pas e la ekipin qe te mbyllesh.
 +
 +
[[Category:Albanian Clubs]]

Latest revision as of 09:22, 12 July 2020

Futboll Klub Dinamo u krijua nga menaxheri Geni_25 i cili bazen e ekipit e ndertoi tek lojtaret e akademise rinore. Pas disa sezonesh ne ligen e 4 dhe te 3 u ngjit 1 sezon ne ligen e 2 dhe me pas u promovua ne Superlig. Qe ne sezonin e pare u shpall Kampion. Ishte nje nga ekipet me te mira te krijuara deri atehere ne Shqiperi po te marrim parasysh qe mosha mesatare e lojtareve ishte rreth 25 vjeç kur u shpall Kampione. Perveç lojtareve te akademise qe ishin prespektiv per Kombetaren te gjithe lojtaret e tjere luanin aktualisht me Kombetaren Shqiptare ose Kombetare te huaja.

Useri Geni_25 ne ate kohe drejtoi dhe per 1 kualifikuse dhe ekipin Kombetar te Shqiperise. Ai projekt shume shpejt u braktis sepse menaxheri u terhoq nga loja dhe drejtimin e ekipit e mori dikush tjeter i cili e mbajti per 2 sezone duke i shitur lojtaret dhe me pas e la ekipin qe te mbyllesh.