Futboll Klub Dinamo

From Hattrick
Revision as of 14:34, 13 May 2020 by 79.106.153.247 (talk) (Created page with "Futboll Klub Dinamo u krijua nga menaxheri Geni_25 i cili bazen e ekipit e ndertoi tek lojtaret e akademise rinore. Pas disa sezonesh ne ligen e 4 dhe te 3 u ngjit 1 sezon ne...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search

Futboll Klub Dinamo u krijua nga menaxheri Geni_25 i cili bazen e ekipit e ndertoi tek lojtaret e akademise rinore. Pas disa sezonesh ne ligen e 4 dhe te 3 u ngjit 1 sezon ne ligen e 2 dhe me pas u promovua ne Superlig. Qe ne sezonin e pare u shpall Kampion. Ishte nje nga ekipet me te mira te krijuara deri atehere ne Shqiperi po te marrim parasysh qe mosha mesatare e lojtareve ishte rreth 25 vjeç kur u shpall Kampione. Perveç lojtareve te akademise qe ishin prespektiv per Kombetaren te gjithe lojtaret e tjere luanin aktualisht me Kombetaren Shqiptare ose Kombetare te huaja.

Useri Geni_25 ne ate kohe drejtoi dhe per 1 kualifikuse dhe ekipin Kombetar te Shqiperise. Ai projekt shume shpejt u braktis sepse menaxheri u terhoq nga loja dhe drejtimin e ekipit e mori dikush tjeter i cili e mbajti per 2 sezone duke i shitur lojtaret dhe me pas e la ekipin qe te mbyllesh.