Difference between revisions of "Hattrick"

From Hattrick
Line 3: Line 3:
 
{{Other use|article=the game '''Hattrick''' often referred to as '''HT'''|title=HT}}
 
{{Other use|article=the game '''Hattrick''' often referred to as '''HT'''|title=HT}}
  
'''Hattrick''' je onlajn fudbalska simulacija u kojoj se triguje igračima.[[Coach]] sa svojim timom se takmiči u [[League|competition]],on i njegov tim je u konkurenciji sa stotinama hiljada korisnika iz celog sveta.Kao i igre,[[comynity]]s menadžerima pruža mnogo zabave.
+
'''Hattrick''' je onlajn fudbalska simulacija u kojoj se triguje igračima.[[Coach]] sa svojim timom se takmiči u [[League|competition]],on i njegov tim je u konkurenciji sa stotinama hiljada korisnika iz celog sveta.Kao i igre,[[community]]s menadžerima pruža mnogo zabave.
  
 
Trenutno postoje 124 zemlje zastupljene u Hattrick [[:category:countries|countries]].Svake sezone HT-tim dodaje nove zemlje u HT svetu.Hattrick igraju preko 780,000 menadžera širom sveta.
 
Trenutno postoje 124 zemlje zastupljene u Hattrick [[:category:countries|countries]].Svake sezone HT-tim dodaje nove zemlje u HT svetu.Hattrick igraju preko 780,000 menadžera širom sveta.

Revision as of 22:02, 15 August 2011

Disambiguation icon.png This page describes the game Hattrick often referred to as HT. For other uses of HT, see HT (disambiguation)

Hattrick je onlajn fudbalska simulacija u kojoj se triguje igračima.Coach sa svojim timom se takmiči u competition,on i njegov tim je u konkurenciji sa stotinama hiljada korisnika iz celog sveta.Kao i igre,communitys menadžerima pruža mnogo zabave.

Trenutno postoje 124 zemlje zastupljene u Hattrick countries.Svake sezone HT-tim dodaje nove zemlje u HT svetu.Hattrick igraju preko 780,000 menadžera širom sveta.

Posle kratke prijave za team korisnik dobija svoju ekipu.Početnik preuzima ekipu koja je do tada bila bot i s njom mesto u league.Na početku dobija skup players,slabog coach,mali stadium, fanclub,i staff.Menadžer je tad slobodan da upravlja svojim timom,prodaje i kupuje igrače,menja training...Ako je menadžer osvojio ligu ide kroz promotion u višu ligu,u kojoj ostaje nekoliko season,ili igra qualifier.

Hattrick je potpuno besplatan za igru.Normalno,usluga obuhvata mogućnosti promene tipa treninga,kupovina i prodaja igrača,postava taktike za mečeve,investicije u youth squad...Kao i kod ostalih menadžer igara,na korisnika je da bira igrače i tactics za svaki meč.

Hattrick je uvek u fazi razvoja.Igri se stalno dodaju nove funkcije i poboljšavaju trenutne.Sve ideje u vezi poboljšanja igre razmatraju se na forumima-tema je da li bi vrhunski timovi bili pozvani da igraju u turnir sličan Ligi Šampiona koji se od 19. decembra 2005,implementira u obliku Hattrick Masters.

Hattrick je vodeća igra po broju korisnika iz Španije,Italiji,Švedskoj,Belgiji,Švedskoj,Holandiji,Argentini,Švajcarskoj...

Hattrick Supporter

Hattrick also offers a 'Supporter