Hu/Bob Sunesson

From Hattrick
INTERWIKI

· English · Français · Magyar ·

Bob Sunesson (773204) (2001. január 31.–2006. április 1.), a HT-világ egyik legendásan jó fej focistája

http://www.ht-links.de/Media/bob-ball.gif http://www.ht-links.de/Media/bob-bear.gif http://www.ht-links.de/Media/bob-brick.gif http://www.ht-links.de/Media/bob-bucket.gif http://www.ht-links.de/Media/bob-cat.gif http://www.ht-links.de/Media/bob-flag.gif http://www.ht-links.de/Media/bob-newspaper.gif http://www.ht-links.de/Media/bob-plane.gif http://www.ht-links.de/Media/bob-sign.gif Completa.png


38 éves, középszerű forma, egészséges

Svenska nyelven beszélek!

Imádott csapattag, aki higgadt és sunyi.

A tapasztalata pocsék, és pocsék vezetői képessége van.

Nemzetiség: Sverige

Total Skill Index (TSI): 0

Tulajdonos: Tjecko-85

Összes gól: 8

Mesterhármasok: 1 (a legutolsó meccsén)


Bob 2006. április 1-jén hagyott el minket

Bob Sunesson egyszerre játékos és rejtett extra. Bobot HT-Tjecken húzta az ificsapatából egy Hattrick-partin. Valójában kapusként érkezett a nagycsapatba, a legjobb képessége azonban mégiscsak a Szélsőjátéka volt, amely a mókás hangzású nevével együtt számos tréfa céltáblájává tette. A tréfák és viccek száma egyre csak gyarapodott, ahogy Bob szép lassan a HT-stábtagok egyik kultuszfigurájává változott.

Mikor bevezették a játékosok arcképét, Bobból rejtett extrát kreáltak – az arcképe ugyanis folyton változott. Ekkor lett együttműködőkészsége imádott csapattag is. A visszavonulása előtt ő volt az egyetlen ilyen játékos a Hattrickben.

Bob 2006. április 1-jén visszavonult. A Hattrick-stáb ekkor kiadott közleménye így hangzik: „Bobot, amikor legutóbb látták, csodaszép fotómodellek vették körül, és koktélt tartott a kezében. Legendás napjaira a Hattrickben mindig emlékezni fogunk.”

Lásd még[edit]