Hu/Bolt

From Hattrick
Revision as of 15:46, 22 October 2012 by -Blackfire (talk | contribs) (→‎Próba támogatói státusz)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

A Bolt menüpont alatt euróért lehet vásárolni különféle szolgáltatásokat és termékeket:

Fizetési módok

Banki átutalás, Maestro, Solo, WebMoney, PayPal, cashU, paysafecard

Rendelés követés

[1]

Vevőszolgálat

Elérhetőség: [2]

Az alábbi nyelveken fogadnak leveleket:

  • Angol
  • Francia
  • Német
  • Spanyol

Pénz-visszatérítési feltételek

Támogatói státusz a fizetés után három napig teljes összegben visszaigényelhető. Ha a felhasználó egyszer sem lépett be a rendelés óta, akkor 1 hónapig igényelhető vissza. A fel nem használt kreditek ára egy hónapon belül teljes összegben visszaigényelhető. Fizikai termékek (pl. póló) a kézhezvételtől számított 30 napon belül vissza kell küldeni a visszafizetéshez.

Részletek itt találhatóak: [3]

Fontos tudnivalók

Megrendelt szolgáltatások aktiválódása

A Támogatói előfizetés a megrendelés pillanatában aktiválódik, így a funkciók azonnal elérhetővé válnak. A Hattrick-kreditek a pénz megérkezésekor kerülnek jóváírásra, hasonló a helyzet a fizikai termékek esetén is, amelyek csak ekkor kerülnek postázásra.

Fizetés

A fizetésre 10 nap áll rendelkezésedre, és minden információt megtalálsz a rendeléskor kapott e-mailben. A legfontosabb a kifizetés referenciaszáma (nem a rendelésszám), mely segítségével beazonosítják a rendelést. Mindenképp csak ezt a számot add meg, így a rendelés és a kifizetés összepárosítható lesz.

Ha a rendeléstől számított 30 napon belül nem érkezik meg a pénz, a rendelést automatikusan törlik. Ezután persze feladhatsz újabb rendeléseket is, de ha deaktiváltak egyet, az újat csak akkor aktiválják, ha megkaptuk az árát.

Próba támogatói státusz

Hivatalosan nincs lehetőség a támogatói funkciók kipróbálására, de a szabályok lehetőséget adnak erre, mivel a támogatói státuszt a rendeléskor aktiválják, viszont ha nem fizetsz, csak 30 nap múlva törlik. Ugyanakkor, ha legközelebb megint rendelsz, akkor azt már addig nem aktiválják, míg be nem érkezik a pénz.