Hu/Clubhouse

From Hattrick
Revision as of 13:11, 21 October 2012 by -Blackfire (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

Ez egy archivált oldal. Az itt olvasott információk már elavultak, nem részei többé a Hattricknek.

Információk a Clubhouse-ról

A Hattrick Clubhouse egy felhasználóbarát szolgáltatás, amelynek segítségével saját honlapot hozhatsz létre és tarthatsz fenn Hattrick-csapatod számára. A Hattrick Clubhouse egy, a Hattrick Támogatóhoz járó extra opció, így kizárólag Hattrick Támogatók számára érhető el. Használata nem ad semmilyen előnyt a játékban. Egy olyan extra lehetőség, amely a Hattrick-közösség támogatásaképpen jött létre. Jelenleg több mint 6600 menedzser rendelkezik saját Hattrick Clubhouse-oldallal.

A Clubhouse kis mértékben összekapcsolódik a Hattrick-adatbázissal: a Clubhouse-zal rendelkező menedzserek automatikusan sok adatot és statisztikát feltölthetnek a csapatukról. Könnyű testre szabni, és nincs hozzá szükség HTML-ismeretekre sem. A Clubhouse-tulajdonosok többek közt kifinomultabb statisztikákat olvashatnak a játékosaikról, a meccseikről, illetve a csoportjukról. A vendégkönyv révén kapcsolatba léphetnek más Clubhouse-tulajdonosokkal, testre szabott szavazásokat írhatnak ki, tippjátékot működtethetnek a csoportjukon belül, saját linkgyűjteményt hozhatnak létre, és tökéletesen egyedi, club.hattrick.org kiterjesztésű e-mail címet kaphatnak.

Ezen felül azok a felhasználók, akik rendelkeznek némi HTML- vagy CSS-ismerettel, Clubhouse-oldalaikat egészen a saját kedvük szerint alakíthatják. A szabad oldalakat, amelyek (szinte) bármilyen tartalom közzétételét lehetővé teszik, számos Clubhouse-tulajdonos saját csapata személyiségének és egyediségének bemutatására használja.


Föderációk

A Clubhouse-tulajdonosok és a közösségi összefogás támogatása érdekében több, a Clubhouse-zal kapcsolatos föderáció jött létre.

A legnagyobb közülük a jelenleg 31 tagot számláló Clubhouse Team (CT) AllianceID: 65760. 2007. szeptember 11-én alakult, német nyelvű, nemzetközi föderáció. További föderációk:

  • Hattrick Clubhouse (HTCH). AllianceID: 6042. A megalakulás dátuma: 2003. november 29.
  • Clubhouse-Föderation (Clubhouse). AllianceID: 46416. A megalakulás dátuma: 2006. augusztus 30.

Leállások

A 2006. november 13-i szerverköltöztetés miatt a Clubhouse-tulajdonosok nehezen érték el saját Clubhouse-oldalaikat. A Hattrick stábja ezért bejelentette a Clubhouse-fórumon, hogy valamennyi Clubhouse-előfizetést 10 nappal meghosszabbítják.


Keywords: (kárpótlás a leállásokért)
From: HT-Sarah (7388217.1) as reply to (0000000.0)
To: Mindenki 21/11/2006 at 18.08
Kárpótlás a leállásokért

Nagyon sajnáljuk, hogy az elmúlt hetekben sok problémát észleltetek. A helyzet már sokkal jobb, és az új Clubhouse-oldalakat két órán belül aktiválni fogjuk.

Úgy döntöttünk, hogy valamennyi Clubhouse-tulajdonos előfizetését megtoldjuk 10 nappal, hogy kompenzáljunk Titeket, és megköszönjük a türelmeteket és a támogatásotokat. A plusz 10 nap holnaptól lép érvénybe.

Külső hivatkozások