Difference between revisions of "Hu/Global (nemzetközi) szezon"

From Hattrick
m
 
Line 1: Line 1:
 
{{Interwiki/Global_Season}}
 
{{Interwiki/Global_Season}}
A '''global (nemzetközi) szezon''' az a szezonszám, amelyet a Hattrick létrehozása óta számolnak. Ez a szám a svéd bajnokság szezonjainak számával is megegyezik, mivel Svédország a kezdetek óta a játék résztvevője. Anglia, Argentína, Dánia, Finnország, Franciaország, Mexikó, Németország, Olaszország és az USA szintén a nemzetközi szezonszámlálót használja, noha később csatlakoztak, mint Svédország. Miután a fenti bajnokságok megalakultak, minden újabb nemzeti bajnokság 1. szezonnal kezdte a saját működését. Jelenleg a 36. global (nemzetközi) szezonban járunk (Magyarország a 22. szezonnál tart).
+
A '''global (nemzetközi) szezon''' az a szezonszám, amelyet a Hattrick létrehozása óta számolnak. Ez a szám a svéd bajnokság szezonjainak számával is megegyezik, mivel Svédország a kezdetek óta a játék résztvevője. Anglia, Argentína, Dánia, Finnország, Franciaország, Mexikó, Németország, Olaszország és az USA szintén a nemzetközi szezonszámlálót használja, noha később csatlakoztak, mint Svédország. Miután a fenti bajnokságok megalakultak, minden újabb nemzeti bajnokság 1. szezonnal kezdte a saját működését. Jelenleg a {{AgeYears|1997|05|25}}. global (nemzetközi) szezonban járunk (Magyarország a 22. szezonnál tart).
  
 
[[Category: Hungarian Hattrick Wiki|Global (nemzetkozi) szezon]]
 
[[Category: Hungarian Hattrick Wiki|Global (nemzetkozi) szezon]]

Latest revision as of 01:12, 25 May 2013

INTERWIKI

· English · Magyar ·

A global (nemzetközi) szezon az a szezonszám, amelyet a Hattrick létrehozása óta számolnak. Ez a szám a svéd bajnokság szezonjainak számával is megegyezik, mivel Svédország a kezdetek óta a játék résztvevője. Anglia, Argentína, Dánia, Finnország, Franciaország, Mexikó, Németország, Olaszország és az USA szintén a nemzetközi szezonszámlálót használja, noha később csatlakoztak, mint Svédország. Miután a fenti bajnokságok megalakultak, minden újabb nemzeti bajnokság 1. szezonnal kezdte a saját működését. Jelenleg a 75. global (nemzetközi) szezonban járunk (Magyarország a 22. szezonnál tart).