Hu/Hűség

From Hattrick
Revision as of 21:50, 19 April 2013 by -Blackfire (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)


A magas Hűséggel rendelkező játékosok jobban teljesítenek a pályán. A Hűség a csapatnál eltöltött idővel együtt növekszik. Kétféle hűségbónusz van és egy játékos akár egyszerre mindkettővel rendelkezhet.

A játékos adatlapján a bónusz nélküli képességszintek látszanak.

A játékoshűség bónusz[edit]

Minden egyes nappal, amit a játékos a csapatodban eltölt, növekszik egy kicsit a kötődése és a hűsége a klubod iránt. És minél nagyobb ez a kötődés és hűség, annál jobban fog játszani.

A hűség kezdetben gyorsabban növekszik, majd az idő előrehaladtával egyre lassabban. A hűség maximális szintjének eléréséhez három szezonra van szükség, de a feléhez elegendő 12 hét.

A bónusz maximális értéke: +1 szint minden képességre (az erőnlét kivételével)

Hűség = 1 + √napokSzáma / 336 * 19

Bónusz = √napokSzáma / 336

Amikor egy játékos eléri az isteni Hűséget, akkor a teljes bónuszt megkapja. A saját ifijátékosaid isteni Hűséggel indulnak. Ha eladsz egy játékost, akkor elveszíti a hűségét a klubod iránt. Tehát ha később visszavásárolod, akkor újra nulláról kell felépítened a hűségét.

Nevelőegyesületi bónusz[edit]

A játékosok, akik a nevelőegyesületükben játszanak, mint például a saját ifijátékosok, és a teljes pályafutásuk során ott játszottak, mindig nyújtanak egy kis extrát a pályán, mivel komoly kötődésük van a klubhoz.

Bónusz: +0,5 szint minden képességre (az erőnlét kivételével)

A bónusz meglétét egy szív ikonnal jelöljük a játékos adatlapján. Vedd figyelembe, hogy az ifijátékos, akit egyszer eladtál, majd visszavásároltál, már nem fogja megkapni ezt a bónuszt.

Referenciák[edit]