Difference between revisions of "Hu/Hattrick"

From Hattrick
 
(4 intermediate revisions by one other user not shown)
Line 1: Line 1:
[[Hu/Biztonsági kód|biztonsági kód]]
+
{{update_hu}}
 +
{{Interwiki/My Hattrick}}
  
[[Hu/Közvélemény-kutatás|közvélemény-kutatás]]
+
__NOTOC__
 +
A '''Hattrick''' a legelső menüelem. Erre kattintva, az összes és legfrissebb, [[Hu/A játék|Hattrickkel]] kapcsolatos bejelentés láthatóvá válik. Olyanok, mint például a felhasználói mérföldkövek (értsd: amit még senki sem teljesített), a legutóbbi, a játék menete során felmerülő problémák, a felhasználók számára elérhető új szolgáltatások, valamint a meccsmotorral kapcsolatos változások.
  
 +
A csapatod neve alatt információkat találsz a [[Hu/Barátságos mérkőzés|kihívásokkal]] és a [[Hu/Átigazolások|játékospiacon]] megejtett licitjeiddel kapcsolatban, illetve arról is, ha valamelyik felhasználó támogatja csapatodat.
 +
 +
== Al Menüelemek ==
 +
A Hattricken belüli al menüelemek a következők:
 +
 +
=== Beállítások ===
 +
 +
Itt tudod elvégezni a felhasználói fiókoddal kapcsolatos összes beállítást: a [[Hu/Biztonsági kód|biztonsági kód]] és a jelszó, a választott nyelv és az oldal kinézete is itt módosítható. A Biztonsági kód egy alternatív jelszó, amit a külső [[Hu/Segédprogramok|segédprogramok]] használnak, és eltér a jelszavadtól. Ezen kód révén a segédprogramok csak olvasási joggal férhetnek hozzá a csapatod adataihoz, így semmilyen, külsős fejlesztőhöz köthető hiba nem történhet.
 +
 +
=== Közvélemény ===
 +
 +
Néha a Hattrick csapat szeretne felhasználói visszajelzéseket kapni – ezek a kérdőívek időről időre itt láthatók.
 +
 +
(Megjegyzés: nem kell minden belépéskor a [[Hu/Közvélemény-kutatás|közvélemény]] részre kattintani, hiszen ha új közvélemény-kutatás folyik, arról értesítést kapsz a Hattrick oldalon)
 +
 +
=== Vezércikkek ===
 +
 +
Itt olvashatod a HT-stáb által a Hattrickről írt vezércikkeket.
 +
 +
=== Támogató ===
 +
 +
Ez az oldal lehetővé teszi, hogy a [[Hu/Támogató|Támogatók]] megnézzék, mikor jár le a támogatói státuszuk, illetve található egy Hattrick boltra mutató link is, ahol ez a státusz megvásárolható. Sőt, az itt található linkek segítségével alaposabban megismerheted a támogatói szolgáltatásokat is!
 +
 +
=== Diploma ===
 +
 +
Itt tudod teljesíteni a [[Hu/Hattrick Menedzserképző|Hattrick Menedzserképzőt]].
 +
 +
=== Edzés riport ===
 +
Itt tudják a Támogatók megnézni az edzés riportokat.
  
 
[[Category: Hungarian Hattrick Wiki|Hattrick]]
 
[[Category: Hungarian Hattrick Wiki|Hattrick]]

Latest revision as of 09:16, 16 May 2012

Maintenance.PNG Ez az oldal, vagy szakasz frissítést igényel. Néhány tartalom elavult, vagy új adatok hozzáadása szükséges. Segítheted a Hattrick Wiki-t ezen oldal, vagy szakasz frissítésével .A Hattrick a legelső menüelem. Erre kattintva, az összes és legfrissebb, Hattrickkel kapcsolatos bejelentés láthatóvá válik. Olyanok, mint például a felhasználói mérföldkövek (értsd: amit még senki sem teljesített), a legutóbbi, a játék menete során felmerülő problémák, a felhasználók számára elérhető új szolgáltatások, valamint a meccsmotorral kapcsolatos változások.

A csapatod neve alatt információkat találsz a kihívásokkal és a játékospiacon megejtett licitjeiddel kapcsolatban, illetve arról is, ha valamelyik felhasználó támogatja csapatodat.

Al Menüelemek

A Hattricken belüli al menüelemek a következők:

Beállítások

Itt tudod elvégezni a felhasználói fiókoddal kapcsolatos összes beállítást: a biztonsági kód és a jelszó, a választott nyelv és az oldal kinézete is itt módosítható. A Biztonsági kód egy alternatív jelszó, amit a külső segédprogramok használnak, és eltér a jelszavadtól. Ezen kód révén a segédprogramok csak olvasási joggal férhetnek hozzá a csapatod adataihoz, így semmilyen, külsős fejlesztőhöz köthető hiba nem történhet.

Közvélemény

Néha a Hattrick csapat szeretne felhasználói visszajelzéseket kapni – ezek a kérdőívek időről időre itt láthatók.

(Megjegyzés: nem kell minden belépéskor a közvélemény részre kattintani, hiszen ha új közvélemény-kutatás folyik, arról értesítést kapsz a Hattrick oldalon)

Vezércikkek

Itt olvashatod a HT-stáb által a Hattrickről írt vezércikkeket.

Támogató

Ez az oldal lehetővé teszi, hogy a Támogatók megnézzék, mikor jár le a támogatói státuszuk, illetve található egy Hattrick boltra mutató link is, ahol ez a státusz megvásárolható. Sőt, az itt található linkek segítségével alaposabban megismerheted a támogatói szolgáltatásokat is!

Diploma

Itt tudod teljesíteni a Hattrick Menedzserképzőt.

Edzés riport

Itt tudják a Támogatók megnézni az edzés riportokat.