Hu/Monszterek

From Hattrick
Revision as of 01:48, 21 February 2008 by Covy (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

A monszterek, más szóval monszták olyan, rendkívül magas képességgel és hatalmas fizetéssel rendelkező játékosok, akik csapatról csapatra vándorolnak. A többségük túledzett válogatott játékos. A nagy fizetés miatt olcsón hozzájuk lehet jutni, de sokba kerül őket a csapatnál tartani.

A monszterek rövid ideig maradnak egy-egy csapatnál, hogy hozzásegítsék őket egy nehéz győzelemhez; néhány menedzser szerint a monszterek segítségével akár kupagyőztes is lehet az ember. Sok csapat szezonokon át gyűjti a pénzt, csak hogy teljen belőle egy monszter fenntartására. A monsztereket végül általában olcsóbban adja el, mint amennyiért vette, így ez is pénzkiesést jelent. De mivel az övé a kupa és így a felvágás lehetősége, szerencsésnek vallja magát.

Sokan vitatják, hogy a monszterek alkalmazása megfelel-e a játék szellemiségének; mások szerint pedig az emberek különböző célokkal játsszák a játékot, és egy cél lehet ezek közül a kupagyőzelemmel járó hírnév.

A válogatott játékosokhoz hasonlóan a legtöbb monsztert sem lehet kirúgni, így az egyes országok előtt megnyílik a farmolás lehetősége, hogy megtartsák a legjobb játékosaikat.