Hu/Skill trading

From Hattrick
Revision as of 16:45, 13 May 2012 by Dzsoo (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Français · Magyar ·

Vannak menedzserek, akik arra képezték ki magukat, hogy ügyesen megbecsüljék a játékosok töredékszintjeit, és olyanokat vegyenek, akik közel vannak a szintlépéshez. Megpróbálják őket egy egész vagy egy fél edzéssel vagy akár csak 1-2 töredékezdéssel (ill. ezek tetszőleges kombinációjával) szintet léptetni, majd jó áron, magas haszonnal eladni. Ők a skill traderek.

A játékosok töredékszintjeinek megbecsléséhez számos eszköz áll rendelkezésre, például a PsicoTSI, de azt mondják, a legjobb eszköz mégiscsak a menedzser tapasztalata és szakértelme, „szimata”. A legtöbb trader a játékosok fizetése alapján becsli meg a játékosok töredékszintjeit.

A skill trading nem tévesztendő össze a daytradinggel (napi adásvétellel), mivel a skill tradereknek muszáj játszatniuk az adott játékost, és edzik is azt, még ha csak kis mértékben és rövid ideig is. Megjegyzendő, hogy az ingyen edzés lehetősége megszűnt, csak a saját csapatnál játszott idő számít. Továbbá a csapathoz tartozó, de pályára nem lépő játékosoknak már a töredékedzés sem jár, így immár kötelező egy játékosnak a saját csapatunkban játszania, ha léptetni akarjuk.


A skill trading egyéb neveken is ismert, így például:

  • Week Training („hetes” edzés – svéd nyelvterületen)
  • Step Training (léptetés, megugratás)