Hu/Szokatlan felállások

From Hattrick
Revision as of 13:21, 21 October 2012 by -Blackfire (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Français · Magyar ·

Ez egy archivált oldal. Az itt olvasott információk már elavultak, nem részei többé a Hattricknek.

A Szokatlan felállásokmegszűntek a Hattrickben!


Szokatlan felállásnak azt hívjuk, amiben nem lehet formációtapasztalatot szerezni, tehát a zavarodottság gyakori vendég az ilyen esetekben. Azért nevezik extrémnek őket, mert általában nagyrészben vagy teljesen mellőznek 1-1 pályarészt.

A három legismertebb:

11 játékos esetén csak ez a három az (szakszerű beállítás esetén természetesen, vagyis, ha nincs háromnál több játékos belső középpályás vagy középhátvéd poszton), ami nem jár edzésvesztéssel. Persze egy akár 9 emberes felállás sem okoz edzésvesztést, amíg nincs háromnál több játékos ugyanazon a poszton.

Amelyik csapat extrém formációkkal kísérletezik, annak tapasztalt játékosokkal kell rendelkeznie a zavarodottság elkerülése érdekében, ami könnyen bekövetkezhet, hála az új, be nem gyakorolt felállásnak. Hiába játszik ugyanis valaki hétről hétre extrém felállásban, ezek nem gyakorolhatók be. A fentieken kívül bőven akadnak még extrém felállások (2-6-2, 2-7-1), de csak a fenti három esetén kerülhető el az edzés elbukása a megadott feltételekkel (nincs 3-nál több játékos ugyanazon a poszton).