Hu/Technikás

From Hattrick
Különleges képességek
Spec1Technic.png Technical
Spec2Quick.png Quick
Spec3Power.png Powerful
Spec5Head.png Head
Spec4Unpred.png Unpredictable
Spec6Regainer.png Resilient
Spec7support.png Support

A technikás specialitással rendelkező játékosok különleges eseményeket okozhatnak a mérkőzés során.

A technikás specialitás némi pluszt jelent a büntető párbaj során.

Egy védekező technikás csatár többet ad a szélső támadó értékelésekhez az Átadásából, mint egy ugyanolyan, specialitás nélküli védekező csatár. Tehát egy 12-es átadású technikás kb. olyan, mint egy 15-ös nem technikás.

Nemzetközi rövidítése: T (Technical).

Időjárási különleges események

Pozitív

Napos időben, 30% eséllyel:

Negatív

Esős időben, 30% eséllyel:

Gólt eredményező különleges események

A szélső vagy csatár poszton lévő technikás játékos helyzetbe kerülhet, ha az ellenfél csapatában van Jól fejelő speciális képességű védő vagy középpályás. A gólszerzés esélye a technikás Gólszerzés képességétől és a Jól fejelő Védekezés képességétől függ.

Megfigyelések

Az alábbi tartalmak Hattrick felhasználók által végzett kutatáson és/vagy tapasztalatain alapulnak — ami azt jelenti, hogy azok valódiságát és pontosságát még nem erősítette meg semmilyen hivatalos közlemény, ezért nem feltétlenül fedik a játék valós működését. Kérlek ezt vedd figyelembe!


  • Az esemény gyakorisága: 4,73% (csak olyan mérkőzéseket figyelembe véve, ahol legalább egy jól fejelő játékos volt az ellenfélnél).
  • Több technikás játékossal (megfelelő poszton), nagyobb az esély az eseményre.
  • Nem változik az esemény bekövetkezésének valószínűsége az ellenfél jól fejelő játékosainak számától, elég ha csak egy ilyen játékosa van a megfelelő poszton.
  • Nem számít, melyik oldalon van a jól fejelő, akár egy technikás szélső és középső jól fejelő védő közt is létre jöhet az esemény.

Lásd még

Referenciák