Macedonian elections for U-21 World Cup 2

From Hattrick
Revision as of 10:37, 1 September 2021 by Old boy (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search

The Macedonian elections for U-21 World Cup 2 final results. The winner will lead U-21 team during the first U-21 Europe Cup hosted by x and U-21 World Cup XXXII hosted by x .

Place Manager Votes
1 rys773 121
2 XAHa_-_The_KHAN 42
3 mavikum_17 32
4 marko-22 11
5 HM_83 10
6 AyDeeVee 7


Candidate speech

Здраво на сите

Ја поднесувам мојата кандидатура за селектор на у21 репрезентацијата на Македонија.

Во претходниот циклус имав улога на скаут и помошник селектор за у21 .

Целта на овој цилкус ќе биде: - пласман на светското - да се подобри актуелниот ранкинг - да се остави подобра генерација за следниот циклус

За секоја победа ќе бидат заслужни менаџерите кои ги тренираат играчите, секој пораз ќе биде моја вина.

Ви благодарам за изразената доверба.