Macedonian elections for World Cup XXXIII

From Hattrick
Revision as of 09:39, 13 September 2021 by Old boy (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search

The Macedonian elections for World Cup XXXIII final results. The winner will lead NT during first Europe Cup hosted by Poland and World Cup XXXIII hosted by Venezuela.

Place Manager Votes
1 Denismk 140
2 Kristijan- 62
3 HM_83 28
4 yesilarma 9
5 Old_boy 8


Candidate speech

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Честит Велигден. Ви посакувам среќа и љувов.

Јас сум Денис, играва ја познавам од 2006 -2007 (127773549) и се вратив во 2019 за да постигнам успеси. Се едуцирам на форуми и комуницирам со многу меначери кој биле преуспешни во играва. Се трудам да бидам константно во тек со се што се случува на хетрик. Член сум на стручниот штаб на У21 МАКЕДОНИЈА каде што стигнавме до бараж натрпревар за светско. Дополнително сум У17 скаут и барам млади деца од нашите академи.