Difference between revisions of "Marek Jamrozinski"

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
m (Pelotas moved page Burza Bystrzyca Olawska/Marek Jamrozinski to Marek Jamrozinski over redirect: new policy)
 
(One intermediate revision by one other user not shown)
Line 30: Line 30:
  
  
'''Marek Jamrozinksi''' is nog steeds een legende binnen de club. Hij was weliswaar niet echt populair bij de fans, maar dat maakte hij ruim goed met zijn neusje voor de goal. In de 58 wedstrijden {waarvan 33 officiële wedstrijden} waarin hij actief was, schoot hij 32 maal raak. Een verbluffend gemiddelde, maar nog belangrijker: hij is topscorer van de club aller tijden. De supporters zullen het nog vaak over hem hebben, want momenteel is er naast Avesio geen enkele speler meer in de buurt gekomen van dat record. Helaas is Jamrozinski inmiddels uit hattrick verdwenen.
+
'''Marek Jamrozinksi''' is nog steeds een legende binnen de club. Hij was weliswaar niet echt populair bij de fans, maar dat maakte hij ruim goed met zijn neusje voor de goal. In de 58 wedstrijden {waarvan 33 officiële wedstrijden} waarin hij actief was, schoot hij 32 maal raak. Een verbluffend gemiddelde, maar nog belangrijker: hij was sinds seizoen 29 topscorer van de club aller tijden. Echter, op 16 februari 2014 (lees: seizoen 43) scoorde Milcho Sulev zijn 33ste doelpunt voor de club en heeft dat record inmiddels overgenomen. Helaas is Jamrozinski inmiddels uit hattrick verdwenen.
  
 
[[Category:polish Players|Jamrozinski, Marek]]
 
[[Category:polish Players|Jamrozinski, Marek]]

Latest revision as of 22:34, 4 December 2014

This article written in Nederlands needs to be translated into English. If you are bilingual and able to translate this page, you can help the Wiki by translating the text. For information on how to edit pages, please view the Getting started page.

Carrière:

Club Official Matches League Goals
Poland Burza Bystrzyca Olawska 2 0
Germany Tringenstein88 31 25
Netherlands FC Lutjeboys 33 32
Poland Burza Bystrzyca Olawska 25 11


Marek Jamrozinksi is nog steeds een legende binnen de club. Hij was weliswaar niet echt populair bij de fans, maar dat maakte hij ruim goed met zijn neusje voor de goal. In de 58 wedstrijden {waarvan 33 officiële wedstrijden} waarin hij actief was, schoot hij 32 maal raak. Een verbluffend gemiddelde, maar nog belangrijker: hij was sinds seizoen 29 topscorer van de club aller tijden. Echter, op 16 februari 2014 (lees: seizoen 43) scoorde Milcho Sulev zijn 33ste doelpunt voor de club en heeft dat record inmiddels overgenomen. Helaas is Jamrozinski inmiddels uit hattrick verdwenen.