Marno Bant

From Hattrick
Revision as of 22:42, 3 December 2014 by Pelotas (talk | contribs) (Pelotas moved page FC Nsign Leiden/Marno Bant to Marno Bant: new policy)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search
This article written in Nederlands needs to be translated into English. If you are bilingual and able to translate this page, you can help the Wiki by translating the text. For information on how to edit pages, please view the Getting started page.
Marno Bant
http://wiki.hattrick.org/w/images/a/a9/Marno_Bant.jpg
Picture Marno Bant
Persoonlijke informatie
Volledige naam: Marno Bant
Bijnaam: Zwarte Band Marno
Geboortedatum: 20 augustus 1966
Geboorteplaats: Leiden[1], Netherlands
Clubinformatie
Spelend bij: Gestopt 2007
Positie: Aanvaller
Clubs: FC Nsign Leiden
Coach:

Marno Bant (27,28,29,30)

Championship: Seizoen 29, 30
Trophy Shelf
Trophies: League VIII (29) League VII (30)

Division VIII.PNG Division VII.PNG


Marno Bant (Leiden, 20 augustus 1966) is een Nederlands voormalig voetballer uit de jeugd van FC Nsign Leiden, die vooral succes behaalde als coach van FC Nsign Leiden. Bant kwam tijdens zijn carrière op clubniveau alleen uit voor FC Nsign Leiden. Marno Bant speelde veelal als spits maar maakte maar slechts 19 doelpunten.

Biografie

Jeugd

Marno Bant was al aanwezig bij FC Nsign toen de club werd opgericht. Hij is nog nooit in actie gekomen voor het jeugd team.


FC Nsign Leiden

Bant begon zijn carriere als spits samen met Lionel Alting Bles, hij werd altijd als de zwakkere spits gezien. in zijn carriere voor de Leidenaren kwam Bant 123 keer uit voor het Groen & Wit.


Coach

Bant is nu al succesvoller als coach dan als speler, hij zorgde in zijn 2e seizoen dat FC Nsign promoveerde naar de VII. In zijn 3e seizoen in de VII werd hij direct kampioen met het team om vervolgens in een persbericht naar buiten te brengen dat hij aan het einde van het seizoen zou gaan stoppen met het coachen van het team.