Nl/Fc sammie de cavia

From Hattrick
Revision as of 10:41, 12 July 2011 by Nightwish (talk | contribs) (Reverted edits by Jantjebeton (Talk) to last revision by King Of The Dust)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search
Maintenance.PNGThis page or section requires updating.
Some of its content is out of date or needs addition of new data. You can help Hattrick Wiki by updating this page or section.


fc sammie de cavia
(Teamid=360911)

Welkom op de Wikipagina van fc sammie de cavia!

Fc sammie de cavia is een ploeg, die op dit moment in de V.134 uitkomt. De ploeg staat onder leiding van de bekwame manager sammiedecavia, ook wel bekend als Spammie. Onder zijn leiding heeft de ploeg al 3 kampioenschappen mogen vieren! Fc sammie de cavia werd opgericht op 6 november 2003, en mocht onlangs haar 2e verjaardag vieren. Fc sammie de cavia traint sinds de oprichting van de ploeg middenvelders. Op dit moment zijn de oogappels van de ploeg Tudorel Udrescu, Ferràn Fehrman, Lucretiu Pavel en Maximilian Puiu. Over deze spelers, maar ook over anderen, valt iets te lezen in de Hall of Fame. Er wordt op volle kracht getraind, de ploeg heeft de beschikking over een goed coach, en de training is dus optimaal. De jeugdopleiding van fc sammie de cavia staat bekend als slecht. Er zijn wel investeringen geweest, maar na herhaaldelijk slechte resultaten is er besloten om de stekker uit de jeugdopleiding te trekken.


Stadion

De Tudorel Udreskoe Arena
(Teamid=360911)

Fc sammie de cavia speelt haar thuiswedstrijden in de Tudorel Udreskoe Arena. Dit stadion telt 40000 plaatsen.

Plaatsenverdeling

Staanplaatsen: 25000
Gewone zitplaatsen: 10000
Overdekte zitplaatsen: 4000
Zitplaatsen in de VIP-boxen: 1000

In de eerste seizoenen van de ploeg telde het stadion maar 7000 plaatsen. Na twee seizoenen waarin het stadion consequent uitverkocht was, werd het uitgebreid naar een respectabele 16000 plaatsen. Ook deze stadiongrootte werd 2 seizoenen volgehouden; daarna kwam de volgende uitbreiding. Ditmaal werd het stadion uitgebreid naar 23099 plaatsen. En aan het begin dit seizoen (seizoen 16) werd het stadion weer uitgebreid. Dit was de grootste uitbreiding tot nu toe: er werder maarliefs 16901 plaatsen bijgebouwd! Dit kostte ook flink wat: de ploeg was een kleine 1,4 miljoen kwijt aan de uitbreiding! Vooralsnog zijn er geen plannen om het stadion uit te breiden!


Hall of Fame

Tudorel Udrescu: Deze middenvelder is de beste speler in de nog prille historie van fc sammie de cavia. De Roemeen werd op 31 december 2003 aangetrokken, om het toen nog vrij slechte middenveld van fc sammie de cavia te versterken. De transfersom was een luttele € 40 000, vrije weinig geld voor zo'n goede speler. Als 18 jarige kwam hij bij fc sammie de cavia. Zijn positiespel was op dit moment redelijk; op dit moment is dit meer dan verdubbeld, hij is nu buitenaards. Tudorel Udrescu heeft alle hoogtepunten die fc sammie de cavia heeft bereikt meegemaakt. Hij begon als speler met 1,5*, nu haalt hij met speels gemak 7*. Tudorel is zeer geliefd bij de supporters, er is zelfs een eigen fanclub! Als bijnaam heeft Tudorel 'Udreskoe'. Helaas heeft de publiekslieveling de ploeg sinds kort verlaten, omdat hij financieel niet meer haalbaar was. Hij speelt nu bij het Roemeense Winstrat.
Ferràn Fehrman: Ook deze speler is een middenvelder. Gehaald aan het begin van seizoen 11, en nog steeds bij de club. Hij werd voor € 2 000 overgenomen van het Chileense Extreme Reloded, waar hij zijn jeugdopleiding heeft genoten. De Chileen kende echter niet zo'n stormachtige carriere als Tudorel Udrescu. Nadat hij eerst een seizoen reserve was en alleen woensdags speelde, kreeg hij in de laatste wedstrijd van seizoen 11 zijn kans in de basis. Als vervanger van de geblesseerd geraakte Tudorel Udrescu, haalde hij 2,5* en overtuigde hij iedereen in en om de Tudorel Udreskoe Arena! Daarna kwam zijn ontwikkeling in een stroomversnelling terecht. Door vormproblemen van onder andere clubhelden als Ian Fortuyn, kon hij in seizoen 12 zijn debuut maken in de basiself. Sindsdien heeft hij altijd in basis gespeeld. Op dit moment is Ferràn een reusachtig spelmaker! Zijn beste prestatie tot dusver: 6,5*
Lucretiu Pavel: En ook deze speler is ook een middenvelder (het wordt eentonig). In het dramatisch verlopen seizoen 13 werd deze speler voor een recordbedrag van 1 miljoen aangetrokken. Deze Roemeen kende een moeilijk begin, maar raakte naar mate het seizoen vorderde steeds meer in zijn element. De laatste 3 seizoenen is zijn basisplaats verzekerd, hij heeft die nooit hoeven afstaan. Bij zijn aankoop was zijn positiespel uitmuntend, op dit moment is dat reusachtig! Zijn beste prestatie: 6,5*