Nl/Leeftijd

From Hattrick

Elke speler heeft een leeftijd. Deze leeftijd is van belang voor een aantal zaken zoals blessures, training, ...

Werking[edit]

Sinds het begin van (global) seizoen 33 (juli '07) zijn verjaardagen individueel; voordien werden de leeftijden van alle spelers in Hattrick elk seizoen op de maandag voor de eerste bekerwedstrijden aangepast. Toen hadden dus alle spelers dezelfde verjaardag.

Een speler verjaart op de dag dat hij gaat van 111 dagen naar 112 dagen. Zo zal een speler die 18 jaar en 111 dagen is, de volgende dag 19 jaar en 0 dagen oud zijn. Dit loopt gelijk met een hattrickjaar dat tevens ook 112 dagen telt.

Pensioen[edit]

Spelers in Hattrick gaan niet vrijwillig op pensioen. Ze gaan er altijd vanuit dat ze kunnen blijven spelen en nuttig zijn voor de club! Als de vaardigheden van een speler zover zijn gezakt dat hij geen nut meer heeft binnen de club en niets meer waard is op de transferlijst, mag hij ontslagen worden of aan de eregalerij toegevoegd. Van een ontslagen speler wordt de naam niet onthouden; als je probeert zijn pagina te bezoeken, zal je enkel een onpersoonlijk berichtje krijgen over waar hij laatst gezien werd. Soms kan een ontslagen speler hergebruikt worden als extern aangenomen coach.