Nl/Nationaal team

From Hattrick
INTERWIKI

· Česky · English · Español · Français · Italiano · Magyar · Nederlands · Русский ·

Een nationaal team bestaat uit de beste spelers van een bepaald land. Ze worden gekozen door de huidige bondscoach van het land. Er zijn twee categoriën nationale teams: : de nationale teams met spelers van alle leeftijden en de U-20 nationale teams met spelers van onder de 21 jaar.

Een speler kan enkel deel uitmaken van de nationale ploeg van zijn eigen land, hij kan ook niet van nationaliteit veranderen.


U-20 nationale teams

U-20 Nationale Teams bestaan uit spelers van onder 21 jaar uit het land van het nationale team. In de meeste landen maken enkel spelers die gepulled worden als 17 jarige met een deftige primaire en secundaire vaardigheid een kans om bij de U-20 terecht te komen. In grote landen betekent dit vaak dat enkel spelers van 17 jaar (en zo weinig mogelijk dagen) met een uitstekende hoofdskill gepulled in de eerste weken van het seizoen een kans maken op U-20 selectie. Voor dergelijke spelers worden vaak ongeloofelijke prijzen betaald.

De U-20 bondscoach wordt elke twee seizoenen verkozen door de gebruikers van het land in kwestie.


Nationale teams

Nationale teams kunnen spelers selecteren van elke leeftijd, zolang ze de juiste nationaliteit hebben. De vaardigheden die een speler nodig heeft om voor het nationale team te mogen spelen verschillen van land tot land, vooral afhankelijk van de grootte van het land en de tijd dat het al deel uit maakt van Hattrick. In grotere landen moeten spelers bijna goddelijk zijn voordat ze worden toegelaten in de nationale ploeg.

De bondscoach wordt elke twee seizoenen verkozen door de gebruikers van het land in kwestie. Deze verkiezingen hebben plaats vlak na de wereldbeker en duren een week.

Nationaal team spelers

Spelers krijgen ervaring door wedstrijden met de nationale ploeg te spelen. Ook zal een nationale team speler een loonreductie krijg als hij geblesseerd raakt tijdens een wedstrijd met de nationale ploeg, deze bedraagt tussen 33 of 40% van zijn loon afhankelijk van of hij in zijn thuisland speelt of niet.

Elke speler van de nationale ploeg zal ook een memorabel moment krijgen als hij zijn debuut maakt voor de nationale ploeg, en nog één iedere keer hij een finale of halve finale speelt in de Wereldbeker.

Op de spelerspagina van hun club krijgen ze ook een vlagje van hun land. Verder verschijnt op de specifieke spelerspagina ook de tekst: " Maakt deel uit van het ...-team!"

Meestal wordt het als een eer beschouwd om nationale team spelers te bezitten. Vele teams over de hele wereld stellen hun training in dienst van hun NT of U-20 speler. Hoewel farm teams door velen als negatief beschouwd worden.

National team trackers

De meeste teams gebruiken databases om hun spelers bij te houden. Er is doorgaans een tool die de status van global tracker krijgt en die alle landen kunnen gebruiken als ze dat willen. Daarnaast zijn er ook enkele locale trackers die ontworpen werden voor een bepaald land door gebruikers met een CHPP licentie.