Difference between revisions of "Nl/PBFNB"

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
Line 66: Line 66:
  
 
=Wie is wie=
 
=Wie is wie=
[[PBFNB-Dockumer]]: Alleenheerser en met dictatoriale neigingen behepte federatieleider. Stijfkoppig zoals een Fries behoort te zijn, alhoewel hij niet als Fries benoemd wil worden. Onuitputtelijke bron van creativiteit voor de federatie, ook bekend om zijn luiheid en delegeringen.
+
[[User:PBFNB-Dockumer|PBFNB-Dockumer]]: Alleenheerser en met dictatoriale neigingen behepte federatieleider. Stijfkoppig zoals een Fries behoort te zijn, alhoewel hij niet als Fries benoemd wil worden. Onuitputtelijke bron van creativiteit voor de federatie, ook bekend om zijn luiheid en delegeringen.
  
[[PBFNB-gekkegabber]]: Trouwe rechterhand van eerdergenoemde die de stille grote kracht is achter veel activiteiten. Organiseerde de PBFNB-Cup afgelopen seizoen met groot succes. Staat bekend om zijn cryptische typkunsten.
+
[[User:PBFNB-gekkegabber|PBFNB-gekkegabber]]: Trouwe rechterhand van eerdergenoemde die de stille grote kracht is achter veel activiteiten. Organiseerde de PBFNB-Cup afgelopen seizoen met groot succes. Staat bekend om zijn cryptische typkunsten.
  
[[Dopefish]]: Spamkoning en zeer berucht op (inter)nationale openbare fora. Lijkt als aftredend student een beetje rust te hebben gevonden. Lid van het eerste uur en fedmod, want met boeven vang je boeven.
+
[[User:Dopefish|Dopefish]]: Spamkoning en zeer berucht op (inter)nationale openbare fora. Lijkt als aftredend student een beetje rust te hebben gevonden. Lid van het eerste uur en fedmod, want met boeven vang je boeven.
  
[[oldtrafford]]: Sympathieke Vlaming die wel eens klaagt over afwezigheid van een prefix. Door dictator D voorgestelde OLD-Trafford werd niet in dank afgenomen. Uitermate serieus en gedreven fedmod die uiteraard ook wel van een geintje houdt.
+
[[User:oldtrafford|oldtrafford]]: Sympathieke Vlaming die wel eens klaagt over afwezigheid van een prefix. Door dictator D voorgestelde OLD-Trafford werd niet in dank afgenomen. Uitermate serieus en gedreven fedmod die uiteraard ook wel van een geintje houdt.
  
[[-S77-]]: Roep 020 en er staat iemand op stelten. Ras Rotterdammer die dus een gruwelijke hekel aan nagenoeg alles uit de hoofdstad heeft, fedgenoten uitgezonderd. Heeft (helaas voor ons) het logomaken aan de kant moeten leggen wegens veranderende privéomstandigheden
+
[[User:-S77-|-S77-]]: Roep 020 en er staat iemand op stelten. Ras Rotterdammer die dus een gruwelijke hekel aan nagenoeg alles uit de hoofdstad heeft, fedgenoten uitgezonderd. Heeft (helaas voor ons) het logomaken aan de kant moeten leggen wegens veranderende privéomstandigheden
  
[[S-D-G]]:Nachtbraker en op de meest vreemde momenten zijnde logomaker die met hulp van boven altijd een twaalfde man in zijn team heeft. Helaas leidt dit nog niet tot grote prestaties. Voor een stevige schouder kun je wel bij hem komen.
+
[[User:S-D-G|S-D-G]]:Nachtbraker en op de meest vreemde momenten zijnde logomaker die met hulp van boven altijd een twaalfde man in zijn team heeft. Helaas leidt dit nog niet tot grote prestaties. Voor een stevige schouder kun je wel bij hem komen.
  
[[Captain_Kirk]]: Soms is hij ineens verdwenen naar een andere dimensie en moeten de andere Trekkies hem weer terug zien te krijgen. Huidige Totomeester der jeugd en initiator van de Gouden Schoen. Is lid van een grote HT familie, bijna het hele gezin speelt.
+
[[User:Captain_Kirk|Captain_Kirk]]: Soms is hij ineens verdwenen naar een andere dimensie en moeten de andere Trekkies hem weer terug zien te krijgen. Huidige Totomeester der jeugd en initiator van de Gouden Schoen. Is lid van een grote HT familie, bijna het hele gezin speelt.
  
[[tooninjo]]:Achter zijn rug ook wel totoninjo genoemd door de dictator. Vlaams liefhebber van Maes die we al tijden niet meer in het Praatcafé hebben gezien. De Maes raakt zo onderhand over datum.
+
[[User:tooninjo|tooninjo]]:Achter zijn rug ook wel totoninjo genoemd door de dictator. Vlaams liefhebber van Maes die we al tijden niet meer in het Praatcafé hebben gezien. De Maes raakt zo onderhand over datum.
 
Verzorgt ook de toto voor de grote jongens.
 
Verzorgt ook de toto voor de grote jongens.
  
[[radioman13]]: Voorzitter van het in de marge spelende VVSG. Staat hier ook bekend als columnist en verslaggever van de PBFNB-Cup. Meervoudig weekwinnaar van de PBC. Spendeert wel eens teveel tijd aan federatie activiteiten zodat zijn team maar niet uit de marge wil komen.
+
[[User:radioman13|radioman13]]: Voorzitter van het in de marge spelende VVSG. Staat hier ook bekend als columnist en verslaggever van de PBFNB-Cup. Meervoudig weekwinnaar van de PBC. Spendeert wel eens teveel tijd aan federatie activiteiten zodat zijn team maar niet uit de marge wil komen.
  
[[rondbuikige preses]]: Een der weinigen met een daadwerkelijk journalistieke achtergrond. Rustpunt in de federatie en houdt zoals zijn naam al zegt van het bourgondische leven. Begint met zijn team Criel Vooruit langzaam vooruit te gaan.
+
[[User:rondbuikige preses|rondbuikige preses]]: Een der weinigen met een daadwerkelijk journalistieke achtergrond. Rustpunt in de federatie en houdt zoals zijn naam al zegt van het bourgondische leven. Begint met zijn team Criel Vooruit langzaam vooruit te gaan.
  
[[paddy01]]: Een Nederlands-Vlaming die met hart en nieren voor een Engelse hoofdstedelijke ploeg supportert en een gewaardeerd lid is van deze fed. Recent vader geworden, dus hij komt regelmatig wat bijslapen in het praatcafé.
+
[[User:paddy01|paddy01]]: Een Nederlands-Vlaming die met hart en nieren voor een Engelse hoofdstedelijke ploeg supportert en een gewaardeerd lid is van deze fed. Recent vader geworden, dus hij komt regelmatig wat bijslapen in het praatcafé.
  
[[Ervee]]: Inwoner van een Nederlandse (of Vlaamse) gemeente die steeds op koewacht staat. Hij is hoofdjury van de persberichten, een belangrijke taak, want daar draait het toch om in deze fed.
+
[[User:Ervee|Ervee]]: Inwoner van een Nederlandse (of Vlaamse) gemeente die steeds op koewacht staat. Hij is hoofdjury van de persberichten, een belangrijke taak, want daar draait het toch om in deze fed.
  
 
=Externe Links=
 
=Externe Links=

Revision as of 19:20, 23 July 2008

This article written in Unknown needs to be translated into English. If you are bilingual and able to translate this page, you can help the Wiki by translating the text. For information on how to edit pages, please view the Getting started page.

Persberichtenfederatie Nederland/België (PBFNB, AllianceID: 42839)

Wat ooit begon als een grapje is nu uitgegroeid tot de leukste en grootste federatie voor Persberichten en gezelligheid.

Een zeer actief forum en ongeveer 100 gezellige leden bieden je een ontspannen sfeer, waar je lekker kunt bijkomen van een drukke HT dag.

AllianceLogo42839.jpg

Wat kunnen we je bieden?

-Het persbericht van de week

-Hulp bij persberichten

-Het succesbericht

-Interessante (non)HT nieuwtjes

-Bizarre forumposts

-Interviews met leden en bekende Hattrickers

-Een toto met als prijs 3 maanden supporter

-Ook leuke spelletjes ontbreken niet, als:

--> Het woordspel

--> Fotoverhaal

--> De raadselhoek

-Een terugkerende cup

-Een clash

-En uiteraard de jeugdcompetitie.

Wat vragen we jou?

-Activiteit op het forum

-Meedenken aan veranderingen en verbeteringen van de federatie

Winnaars PBFNB TOTO en Cup

Winnaar TOTO seizoen 17/19: cvdvleckert

seizoen 18/20: -Zack-

seizoen 21: Widdie

Winnaar JeugdTOTO seizoen 21: Widdie & radioman13

Winnaar PBF-Cup I: Jaime Pressly Special

Winnaar PBF-Cup II: L.V.G.Heuvelrug

Winnaar PBF-Cup III: Faralley Rangers

Winnaar PBF-Cup IV: De Bollekies

Winnaar PBF-Cup V: Faralley Rangers

Wie is wie

PBFNB-Dockumer: Alleenheerser en met dictatoriale neigingen behepte federatieleider. Stijfkoppig zoals een Fries behoort te zijn, alhoewel hij niet als Fries benoemd wil worden. Onuitputtelijke bron van creativiteit voor de federatie, ook bekend om zijn luiheid en delegeringen.

PBFNB-gekkegabber: Trouwe rechterhand van eerdergenoemde die de stille grote kracht is achter veel activiteiten. Organiseerde de PBFNB-Cup afgelopen seizoen met groot succes. Staat bekend om zijn cryptische typkunsten.

Dopefish: Spamkoning en zeer berucht op (inter)nationale openbare fora. Lijkt als aftredend student een beetje rust te hebben gevonden. Lid van het eerste uur en fedmod, want met boeven vang je boeven.

oldtrafford: Sympathieke Vlaming die wel eens klaagt over afwezigheid van een prefix. Door dictator D voorgestelde OLD-Trafford werd niet in dank afgenomen. Uitermate serieus en gedreven fedmod die uiteraard ook wel van een geintje houdt.

-S77-: Roep 020 en er staat iemand op stelten. Ras Rotterdammer die dus een gruwelijke hekel aan nagenoeg alles uit de hoofdstad heeft, fedgenoten uitgezonderd. Heeft (helaas voor ons) het logomaken aan de kant moeten leggen wegens veranderende privéomstandigheden

S-D-G:Nachtbraker en op de meest vreemde momenten zijnde logomaker die met hulp van boven altijd een twaalfde man in zijn team heeft. Helaas leidt dit nog niet tot grote prestaties. Voor een stevige schouder kun je wel bij hem komen.

Captain_Kirk: Soms is hij ineens verdwenen naar een andere dimensie en moeten de andere Trekkies hem weer terug zien te krijgen. Huidige Totomeester der jeugd en initiator van de Gouden Schoen. Is lid van een grote HT familie, bijna het hele gezin speelt.

tooninjo:Achter zijn rug ook wel totoninjo genoemd door de dictator. Vlaams liefhebber van Maes die we al tijden niet meer in het Praatcafé hebben gezien. De Maes raakt zo onderhand over datum. Verzorgt ook de toto voor de grote jongens.

radioman13: Voorzitter van het in de marge spelende VVSG. Staat hier ook bekend als columnist en verslaggever van de PBFNB-Cup. Meervoudig weekwinnaar van de PBC. Spendeert wel eens teveel tijd aan federatie activiteiten zodat zijn team maar niet uit de marge wil komen.

rondbuikige preses: Een der weinigen met een daadwerkelijk journalistieke achtergrond. Rustpunt in de federatie en houdt zoals zijn naam al zegt van het bourgondische leven. Begint met zijn team Criel Vooruit langzaam vooruit te gaan.

paddy01: Een Nederlands-Vlaming die met hart en nieren voor een Engelse hoofdstedelijke ploeg supportert en een gewaardeerd lid is van deze fed. Recent vader geworden, dus hij komt regelmatig wat bijslapen in het praatcafé.

Ervee: Inwoner van een Nederlandse (of Vlaamse) gemeente die steeds op koewacht staat. Hij is hoofdjury van de persberichten, een belangrijke taak, want daar draait het toch om in deze fed.

Externe Links

Officiële Website