Difference between revisions of "Nl/U-20 World Cup"

From Hattrick
Line 1: Line 1:
De U-20 Wereld Beker is een internationaal tournooi voor Nationale Teams. Een nieuwe U-20 Wereld Beker competitie begint vrijwel direct nadat de oude competitie is afgelopen. Een competitie duurt twee seizoenen. Het tournooi wordt op dit moment voor de 12e keer georganiseerd.
+
De U-20 Wereld Beker is een internationaal toernooi voor [[Nl/Nationaal team|Nationale Teams]]. Een nieuwe U-20 Wereld Beker competitie begint vrijwel direct nadat de oude competitie is afgelopen. Een competitie duurt twee [[Nl/Seizoen|seizoenen]]. Het toernooi wordt op dit moment voor de 12e keer georganiseerd.
 +
 
 +
De laatste rondes van het U-20 Wereld Beker toernooi worden in één land gehouden. Het land wordt gekozen door de [[Nl/Hattrick_Team|HT's]]. De 12e U-20 Wereld Beker zal worden gehouden in Kenia, het tweede Afrikaanse land dat de eindfase organiseert. De eerste U-20 Wereld Beker werd in seizoen 16 in Duitsland georganiseerd; één seizoen nadat de eerste [[Nl/World Cup|Wereld Beker]] was gespeeld. De eerste U-20 Wereld Beker is gestart met de 40 beste teams. De andere 10 teams streden voor de kleinere beker, de opkomende teams U20 beker. Twaalf landen werden of worden tot dusver bezocht voor de eindwedstrijden van de U-20 Wereld Beker. Oceanië en Noord-Amerika werden beide 1x bezocht. Afrika, Azië en Zuid-Amerika elk twee keer en Europa vier keer.
 +
 
 +
Anders dan de wereldbeker, bied de U-20 World Cup veel kansen aan gemotiveerde kleine en nieuwe landen. Dit komt doordat de spelers in de U-20 zeer jong zijn en vrij vaak gewisseld worden voor jongere. Daardoor moet elk land steeds nieuwe spelers optrainen en kan het niet terugvallen op zijn oude gloriën.
  
De laatste rondes voor het U-20 Wereld Beker worden gehost. Het land wordt gekozen door de  HTs. De 12e U-20 Wereld Beker zal worden gehouden in Kenia, het tweede Afrikaanse land dat de eindwedstrijden organiseert. De eerste U-20 Wereld Beker werd in seizoen 16 in Duitsland georganiseerd; één seizoen nadat de eerste Wereld Beker was gespeeld. De eerste U-20 Wereld Beker is gestart met de 40 beste teams. De andere 10 teams streden voor de kleinere beker, de opkomende teams U20 beker. Twaalf landen werden of worden tot dusver bezocht voor de eindwedstrijden van de U-20 Wereld Beker. Oceanië en Noord-Amerika werden beide 1x bezocht. Afrika, Azië en Zuid-Amerika elk twee keer en Europa vier keer.
 
  
 
[[Category:Dutch Hattrick Wiki|U-20 Wereld Cup]]
 
[[Category:Dutch Hattrick Wiki|U-20 Wereld Cup]]

Revision as of 22:12, 4 December 2008

De U-20 Wereld Beker is een internationaal toernooi voor Nationale Teams. Een nieuwe U-20 Wereld Beker competitie begint vrijwel direct nadat de oude competitie is afgelopen. Een competitie duurt twee seizoenen. Het toernooi wordt op dit moment voor de 12e keer georganiseerd.

De laatste rondes van het U-20 Wereld Beker toernooi worden in één land gehouden. Het land wordt gekozen door de HT's. De 12e U-20 Wereld Beker zal worden gehouden in Kenia, het tweede Afrikaanse land dat de eindfase organiseert. De eerste U-20 Wereld Beker werd in seizoen 16 in Duitsland georganiseerd; één seizoen nadat de eerste Wereld Beker was gespeeld. De eerste U-20 Wereld Beker is gestart met de 40 beste teams. De andere 10 teams streden voor de kleinere beker, de opkomende teams U20 beker. Twaalf landen werden of worden tot dusver bezocht voor de eindwedstrijden van de U-20 Wereld Beker. Oceanië en Noord-Amerika werden beide 1x bezocht. Afrika, Azië en Zuid-Amerika elk twee keer en Europa vier keer.

Anders dan de wereldbeker, bied de U-20 World Cup veel kansen aan gemotiveerde kleine en nieuwe landen. Dit komt doordat de spelers in de U-20 zeer jong zijn en vrij vaak gewisseld worden voor jongere. Daardoor moet elk land steeds nieuwe spelers optrainen en kan het niet terugvallen op zijn oude gloriën.