Nl/Wedstrijd Rapport

From Hattrick
INTERWIKI

· Česky · English · Français · Italiano · Magyar · Nederlands · 简化字 · Persian ·

Overzicht

In het wedstrijdverslag kan je zien welke gebeurtenissen er in een wedstrijd gebeurd zijn. Alle doelkansen, blessures en kaarten worden gemeld. balbezit percentages worden in de 45ste en de 90ste minuut gegeven, Tactiek ratings en ratings per sector verschijnen voor beide teams wanneer de wedstrijd is afgelopen.

Als je op het spelersrapport (onder de teamnaam rechts) klikt, kan je zien hoe goed elke speler afzonderlijk heeft gespeeld in de wedstrijd; uitgedrukt in sterren. Als de wedstrijd bezig is, zullen de ratings ontbreken; dan worden enkel de gebeurtenissen getoond die tot dan toe voorgekomen zijn. Degenen die hun wedstrijden bekijken via HT-Live zullen de gebeurtenissen minuut per minuut in het rood zien verschijnen.

Er zijn een aantal andere manieren om je wedstrijden live te bekijken. Deze worden regelmatig door vrijwilligers verbeterd. Zie de Matchviewer sectie.

Het wedstrijdverslag wordt ongeveer een keer per minuut geüpdatet.

Hou er rekening mee dat in de eerste 5 à 10 minuten van een rechtstreekse wedstrijd er nog geen verslag zal zijn, dit is normaal.


Verwoording Wedstrijd Verslag

In de wedstrijdverslagen zijn er verschillende verwoordingen van dezelfde gebeurtenis.

Ter illustratie, om te melden dat een speler een lichte blessure opliep kunnen volgende zinnen verschijnen: "(Ploeg)-speler (Speler A) kon de rest van de wedstrijd vanaf de bank bekijken, want in de (X)e minuut kreeg hij zo'n tik op zijn enkel dat hij zich door (Speler B) moest laten vervangen."

of: "Na (X) minuten moest (Speler A) worden gewisseld. Hij leek een fikse knieblessure te hebben na een botsing met een tegenstander. (Speler B) kwam binnen de lijnen als zijn vervanger." Hetzelfde gebeurt voor alle gebeurtenissen in het wedstrijdverslag.