Real Gnoms

From Hattrick
Revision as of 11:26, 29 November 2008 by Piticul (talk | contribs)
This article written in Unknown needs to be translated into English. If you are bilingual and able to translate this page, you can help the Wiki by translating the text. For information on how to edit pages, please view the Getting started page.

Gnomescopy.png


Mai multe despre echipa

Team ID: 877742

Manager: Piticul

Tara: Romania

Regiune: Galaţi

Stadion: Hala di Gnoms, Capacitate: 12.000

Liga: VIII.1789

Galeria: Piticii kyrgyzsi


Data infiintarii

04.11.2008 Clubul şi-a schimbat proprietarul când Piticul a preluat controlul şi l-a redenumit Real Gnoms


Despre Piticul

Ma numesc Ionuț, am 24 de ani, m-am nascut in Galati, tot aici locuiesc si in prezent. Sunt in anul 5 la Facultatea de Mecanica. Necasatorit :)) Pasionat de fotbal, masini si calculatoare.


Obiective

Sincer, nu prea avem obiective marete pentru moment. Doar sa antrenam strasnic wingerii pe care ii avem la dispozitie iar mai apoi incep gandurile de promovare. Singurul lucru de care suntem convinsi ca ni-l dorim cu adevarat, deci devine un obiectiv: sa avem un winger in nationala Kyrgyzstanului


Multumiri

In primul rand ii multumesc fratelui meu ca mi-a facut cadou de ziua mea Pachetul Supporter, a fost o surpriza foarte frumoasa si placuta. Si el are echipa: Lokomotiv Galati (team ID: 1191748). Multumim si celui care ne-a creat acest superb logo (stickyfingers_life) care ne reprezinta cu adevarat. Nu in ultimul rand, multumim supporterilor care ne sunt alaturi de echipa la fiecare etapa si in toate momentele importante.


                                          Adresa de contact: ingerul@gmail.com