Sr/Играчи

From Hattrick
Revision as of 13:04, 16 June 2013 by MC Cloud (talk | contribs) (See Also)

Тим је виртуелни фудбалски клуб којим менаџери управљају у Хетрику.Састоји се од групу виртуелни players, најчешће између 20 и 30 (највише 50). Менаџер бира formation са 11 играча (10 играча и једног голмана) за сваки меч,плус 5 замене (голмана,одбрабеног,плеја,крило и нападача)

Hattrick Football Association објавила је дана 26.11.2008. да је максималан дозвољени број играча у тиму педесет.Раније је било могуће имати преко 50 играча,али је то лоше утицало по тим.

Сваки играч има посебно име,ИД,године и одређене skills, personality, form, experience и specialties. Такође има и идеалну position, али мора да утврдите на којој позицији даје најбољи рејтинг.

Године

Један од атрибута player су његове године. Почетком 33. сезоне (крајем јула 2007) играчев рођендан је индивидуалан,једна његова година траје 112 дана. Пре тога,играчима су се године ажурирале почетком сезоне,у понедељак,непосредно препочетка првог кола купа.Дакле,тада сваки играч у Hattrick је славио на исти дан свој рођендан.Погледајте и ефекат на играчеве године, и артикал о old players.

Форма

Form је једна од најважнијих карактеристика за једног играча,која одрежује колико је спреман да користи своје skills. Приметиће те да ће добар играч са лошом формом одиграти слабије,а исти играч са добром формом пружиће сав свој потенцијал на мечу.

Искуство

Неки млади играчи не могу да играју подједнако добро као што могу старији.Дакле,старији,а самим тим и искуснији играчи играју много боље од младих и неискусних.

За више детаља кликните овде.

Играчеве специјалности

Неки играчи у Хетрику имају specialties које их разликују од осталих играча. Играч може да има само једну специјалност,не више..

Vremenski uslovi mogu uticati na igrača koji ima određenu specijalnost,na primer,igrač koji je brz,moze da odigra slabo ako je vreme kišovito,ili pak sunčano.Takođe,igrač koji ima specijalnost igra glavom,imaće veće šanse da postigne pogodak glavom.

Личност

Коначно,играч има четири personality карактеристике:вођство,темпеерамент,личност и поштење.

Повреда и суспензија

Све ово је лепо и добро,али играч понекад није у стању да игра...

За више информација,погледај Injury.

Жути и црвени картони

Играч може добити жути или црвени картон током меча. Ако играч добије два жута картона на мешу,аутоматски ће напустити меч. Играч који добије црвени картон,пропустиче следећи лигачки,пријатељски или куп меч.Црвени и жути картони биће приказани на страници играча. На крају сезоне сви cards се бришу.

Ако играч добије жути или црвени картон на пријатељском мечу,картон нема утицај на лигашком.

Играч који је агресиван,чешће ће напустати меч због картона.Посебно ако су и непоштени или са слабим искуством.

Пензионисање

Играч никад сам неће престати да игра.Они претпостављају да ће увек користити тиму.Када играчу опадну сви скилови на минимум,или изгуби тржишну вредност (буде повређен на дужи период) ви га можете отпустити или га промовисати у Hall of Fame. Када кликнете на играча којег сте отпустили,видеће те поруку где је задњи пут вижћђен,и да су његови дани славе свакако завршени. Понекад,играч који је отпуштен биће претворен у тренера,који ће бити додељен неком менаџеру који екстерно ангажује тренера.

Погледајте