Sr/Извештај са меча

From Hattrick
INTERWIKI

· Česky · English · Français · Italiano · Magyar · Nederlands · 简化字 · Persian ·

Pregled[edit]

U izveštaju sa meča, vidite events koji su bili na match. Sve scoring opportunities, injuries i cards su napisane u izveštaju. Possession lopte u četrdesetpetom i devedesetom minutu,ocena Tactics i ratings se pojavljaju u izveštaju kada se meč završi.

Ako kliknete na Постава, videćete rejting svakog player koji je odigrao meč, prikazan kao stars. Ako je u toku meč, rejtinzi neće biti vidljivi, videćete samo događeje koji su se desili do tog trenutka. Mečeve možete pratiti na HT-Live koji će vam prikazati sve događaje (crvenim tekstom) minut po minut.

Postoje i drugi načini da 'gledate' meč(eve) uživo. Oni su napravljeni,i redovno žurirani od strane naših programera. Pogledajte Matchviewer .

Izveštaj sa meča se ažurira svakog minuta.

Imajte na umu da prvih pet do deset minuta mogu biti bez izveštaja.

Vrste izveštaja sa meča[edit]

U izveštaju sa meča postoje mnogo različitih formulacija za isti događaj. Na primer, ako piše da je igrač postigao gol kroz sredinu,to može da piše i ovako: "0 - 1 je rezultat u tridesetom minutu, nakon što je [Player Name] zavrnuo čitavu odbranu i postigao gol."

Ili može da piše ovako za isti događaj: "[Ime tima] je došla do izjednačenja, u osamdesetom minutu, nakon što je [Player Name], postigao neverovatan gol kroz centralnu odbranu,tako da je trenutni rezultat 2 - 2" Isti događaj se desio u svim gore navedenim primerima,samo je tekstualni izveštaj nepto drugačiji.