Sr/Извештај са меча

From Hattrick
Revision as of 12:33, 17 June 2013 by MC Cloud (talk | contribs)
INTERWIKI

· Česky · English · Français · Italiano · Magyar · Nederlands · 简化字 · Persian ·

Overview

U izveštaju sa meča, vidite events koji su bili na match. Sve scoring opportunities, injuries i cards su napisane u izveštaju. Possession lopte u četrdesetpetom i devedesetom minutu,ocena Tactics i ratings se pojavljaju u izveštaju kada se meč završi.

Ako kliknete na Постава, videćete rejting svakog player koji je odigrao meč, prikazan kao stars. Ako je u toku meč, rejtinzi neće biti vidljivi, videćete samo događeje koji su se desili do tog trenutka. Mečeve možete pratiti na HT-Live koji će vam prikazati sve događaje (crvenim tekstom) minut po minut.

Postoje i drugi načini da 'gledate' meč(eve) uživo. Oni su napravljeni,i redovno žurirani od strane naših programera. Pogledajte Matchviewer .

Izveštaj sa meča se ažurira svakog minuta.

Imajte na umu da prvih pet do deset minuta mogu biti bez izveštaja.


Match Report Wording

U izveštaju sa meča postoje mnogo različitih formulacija za isti događaj. Na primer, to say that a player scored through the centre they can say the following: "0 - 1 was the score in the 30th minute, after [Player Name] cut through the central defense and chipped home a goal."

Another wording for the same event is: "[Team Name] tied it all up, in the 81st minute, after a spectacular goal by [Player Name], who miraculously broke through the home side's central defense, making it 2 - 2." The same thing occurs for all the different events in the Match report


There is a nice tool to sum up and paste a match report to the conference at [1]