Difference between revisions of "Sr/Хетрик"

From Hattrick
Line 1: Line 1:
 
 
 
'''Хетрик''' је онлајн фудбалска симулација у којој се тригује играчима.[[Мeнаџер]] са својим тимом се такмичи у [[Леагуе|лиги]],он је у конкуренцији са стотинама хиљада корисника из целог света.Као и сама игра,[[заједница]]с осталим менаџерима пружа много забаве.
 
'''Хетрик''' је онлајн фудбалска симулација у којој се тригује играчима.[[Мeнаџер]] са својим тимом се такмичи у [[Леагуе|лиги]],он је у конкуренцији са стотинама хиљада корисника из целог света.Као и сама игра,[[заједница]]с осталим менаџерима пружа много забаве.
  
Line 14: Line 12:
 
== Хетицк Супортер ==
 
== Хетицк Супортер ==
  
Хетрик такође нуди могућност као што је '[[Супортер]]' функција која вам пружа додатне погодности као што су додељивање бројева играчима,постављање грба,креирање дресова...Са супортером могуће је правити и прикључити се '[[федерацији].'Федерације су приватне групе које окупљају менаџере с истим занимањем,хобијем...Такође федерације обезбеђују форум који је ван домашаја осталих менаџера који нису чланови те федерације.
+
Хетрик такође нуди могућност као што је '[[Супортер]]' функција која вам пружа додатне погодности као што су додељивање бројева играчима,постављање грба,креирање дресова...Са супортером могуће је правити и прикључити се [[федерацији].Федерације су приватне групе које окупљају менаџере с истим занимањем,хобијем...Такође федерације обезбеђују форум који је ван домашаја осталих менаџера који нису чланови те федерације.
 +
 
 +
== Везани линкови ==
 +
* [http://www.hattrick.org/ Hattrick]
  
[[Categoru:Serbian Hattrick Wiki|Хетрик]]
+
[[Category: Game Concepts]]

Revision as of 20:34, 7 September 2011

Хетрик је онлајн фудбалска симулација у којој се тригује играчима.Мeнаџер са својим тимом се такмичи у лиги,он је у конкуренцији са стотинама хиљада корисника из целог света.Као и сама игра,заједницас осталим менаџерима пружа много забаве.

Тренутно су у Хетрик заступљене 124 земље.Сваке сезоне ХТ-тим додаје нове земље у ХТ заједницу.Хаттрицк играју преко 700.000 менаџера широм света.

После кратке пријаве за тим корисник добија своју екипу.Почетник преузима екипу која је до тад била бот,и с њом место у лиги.На почетку добија скуп играча,слабог тренера,мали капацитет стадиона и 100 навијача.Менаџер је тад слободан да управља својим тимом,продаје и купује играче,мења тренинг...Ако менаџер освоји лигу иде кроз промоцију у вишу лигу,или игра квалификације.

Хаттрицк је потпуно бесплатан за игру.Нормално,услуга обухвата могућности промене типа тренинга,куповина и продаја играча,постава тактике за мечеве,инвестиције у омладинце...Као и код осталих менаџер игара,на корисника је да бира играче и тактику за сваки меч.

Хаттрицк је увек у фази развоја.Игри се стално додају нове функције и побољшавају тренутне.Све идеје у вези побољшања игре разматрају се на форумима.

Хаттрицк је водећа игра по броју корисника из Шпаније,Италији,Шведској,Белгији,Холандији,Аргентини,Швајцарској...

Хетицк Супортер

Хетрик такође нуди могућност као што је 'Супортер' функција која вам пружа додатне погодности као што су додељивање бројева играчима,постављање грба,креирање дресова...Са супортером могуће је правити и прикључити се [[федерацији].Федерације су приватне групе које окупљају менаџере с истим занимањем,хобијем...Такође федерације обезбеђују форум који је ван домашаја осталих менаџера који нису чланови те федерације.

Везани линкови