Sr/

From Hattrick
Revision as of 10:44, 18 July 2013 by MC Cloud (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)


Увод

Добродошли на Хeтрик Bики - енциклопедију о свим стварима везаним за Хетрик. Овде ми нудимо корисницима могућност да створе свет Хетрика идентичан Bикипедији.

Будите слободни и употпуните Хетрик Bикипедију разним темема везаним за Хетрик. Тренутно вам је на располагању неколико језика Bикипедије, али ће ускоро бити још.

Хетрик Вики је не надгледан пројекат,што ставља велику одговорност на вас као сарадника.Молимо вас да не злоупотребљавате Хетрик Вики.Трудите се да будете што више објективни до пишете неки чланак.Молимо вас да не саботирате,и да не објављујете информације о варању и одлукама ГејмМастера.Ово је тест,и ако кршите правила,ми ћемо преузети Вики натраг.

Молимо вас да допринесете овом пројекту што више информација како би био кориснији.Желимо да се овде дискутује о игри,и тако подигли значај саме игре.Место где ћемо ваше идеје развијати заједно,прикупљанти и анализирати податке.

За више информација о коришћењу Хетрик Викија,погледајте Getting started страну.

Хетрик Вики на српски превео Ser_Mishoni

Напомена: Неопходно је да се региструјете (по могућству с истим корисничким именом као на Хетрику) пре него што почнете да пишете чланке.

/Хетрик тим