User:Cool Mickey

From Hattrick
Revision as of 20:00, 26 February 2007 by 217.157.131.25 (talk)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search

This page is dedicated to the memory of the Danish manager Cool_Mickey (real name Erik Glyngfeldt) who passed away on the 24th of February 2007. Cool_Mickey was well-known and liked on the Danish HT forums.

Mindeordene fra Horsens Folkeblad

Horsens Folkeblad 26/2 2007:

Erik Glyngfeldt, Torsted


Redaktions-sekretær Erik Glyngfeldt, Torsted, døde i lørdag uden forudgående sygdom, 48 år.

Erik Glyngfledt var souscehf på Horsens Folkeblads redaktion, hvor han havde de daglige ansvar for for den færdige udgave af Horsens siderne. Erik Glyngfeldt var født i Frederecia, men kom som barn til Horsens, da faderen belv ansat på statsfængslet. Efter HF-eksamen tog Erik Glyngfeldt en portør-uddannelse og arbejdede nogel år på Horsens sygehus, før han på grund af problemer med et knæ måtte opgive dette arbejde. Han kom istedet ind på journalist uddannelsen.

Erik Glyngfeldt arbejdede på Horsens Folkeblad i knap 12 år. Han var uddannet på på Danmarks Journalisthøjskole i Århus og havde under sin praktiktid på Horsens Folkeblad, dels lokal-redaktionen i Hedensted, dels lokal-redaktionen i Horsens. Da han var færdig på skolen i 1995, blev Erik Glyngfeldt tilknyttet HorsensFolkeblad, hvor han fungerede som kriminalreporter og sportsjournalist, før han i 1999 blev udnævnt til redaktions-sekretær på sporten. For 5 år siden belv han tilknyttet Horsens-redaktionen på fuld tid og souschef.. Han var en dygtig journalist med tæft for nyheder og havde en sikker hånd, når det gjaldt om at priotere i dagens strøm af nyheder.

Erik Glyngfeldt var knap 3 år formand for den redaktionelle medarbejderforening på Horsens Folkeblad og dermed tillidsmand for journalisterne. Han var højt værdsat for sit faglige arbejde, der også inddrog ham i redaktionsgruppen, som arbejder med avisens redaktitionelle udvikling og samarbejdsudvalget.

Uden for avisen var Erik Glyngfeldt en ildsjæl i sportens verden. Han havde som ung mand en karrierer som håndboldspiller og havde været håndboldtræner i HH, Torsted, Odder, HSR, Hornsyld Vestbyens HK og østjysk HK. I en periode var han også instruktør for DIF-kurset "PR-Bliv synligt", og han var i flere år redaktør af Dansk Træner Unions medlemsblad.

Erik Glyngfeldt stoppede med håndbold for 5 år siden og regnede egentligt med, at han var ude af sportenn, men for 2 år siden kaldte hans barndomsklub, Torsted HK, på en hjælpende hånd. Erik Glyngfeldt rykkede ind som formand - en opgave han passede med ildhu til sin død.

Erik Glyngfeldt var gift med Hanne, og sammen har de 2 børn, Michaela på 18 og Jeppe på 12. Lørdag formiddag opholdt han sig i hjemmet på Jupitervej, da han pludselig sank sammen og døde, ramt af en blodprop hjertet.