Difference between revisions of "User:Kroesio"

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
Line 1: Line 1:
== Kroesio ==
 
Succesvolle manager dat oa het voormalig sterrenteam '''di kroesio's''' onder zijn hoede had.
 
Dit team gold al seizoenenlang als een goed sterk team met ijzersterke verdedigers.
 
1 van deze verdedigers was Nico Borghaerts, 1 van de grootste Nederlandse (U20) talenten ooit!
 
  
Verder stond de Manager bekend om zijn velen bans op de Hattrick Fora's, boetes en opvallende taalgebruik. Ook op [[IRC_Channels|mIRC]] werd hij regelmatig diverse channels uitgegooid nadat hij op harde wijze bepaalde users had gewezen op hun (leef)gedrag.
 
 
Inmiddels is Kroesio terug met een nieuw team, '''2e Jeugd''', en daarmee al diverse keren kampioen is geworden, op weg naar het hoge niveau waar hij vroeger als manager actief was.
 
 
==Grappen==
 
Ook staat deze user bekend om grappen vooral op sealand, maar er staat er ook nog 1 op het netvlies gegriefd van een oudjaars avond. Toen nam hij samen met ak47(fabian) het IRC channel hattrick.nl over. Dit viel niet in smaak en werd hij natuurlijk weer eens gebanned. Hoogtepunt op sealand is misschien wel de grap van "lisanne" hij poste een forum berichtje met voeg deze geile webcam chick toe op msn, maar hij was het zelf die typte. Vooral __SuperFly_ was hier erg de dupe van en kwam met een log op internet. Ook de baby grap viel goed in de smaak en was zelfs uitgelekt op hattrick.nl waar een discussie los barste en laatste in het rijtje is het problemen grapje die wat minder goed werd ontvangen.
 
 
==Nico==
 
de held van HT
 
 
 
'''Zie ook:''' [[Beruchte Hattrickers]].
 

Revision as of 22:03, 12 December 2005