User:Mavuba

From Hattrick
Revision as of 20:29, 12 December 2005 by OgtheDim (talk | contribs)
Jump to navigationJump to search

Translate into English Please

Mavuba

Biografie

Mavuba (Ook bekend als Arnaud-) (25 april 1987) is een voormalig succesvol Hattrick Manager. Hij werd benoemd tot 1 van de beste Nederlandse Managers van de afgelopen jaren. Met Inter Zidane boekte hij aardige successen, maar na meerdere aanvaringen met de Hattrick Crew, werd toegang tot zijn team ontnomen. Na zijn carrière als Manager van Inter Zidane poste hij regelmatig nog in bepaalde fora's, ondanks dat het verboden was op een account van andere mensen in te loggen.

Toen Mavuba zijn comeback maakte in de wereld van Hattrick, ging hij een team besturen in Frankrijk, waar hij grote plannen mee had, en op het punt stond een bekerstuntje uit te halen. Echter werd dit (na een eerdere goedkeuring) door een GM afgekeurd, en werd dat team gelockt.

Na een korte periode van afwezigheid, heeft Mavuba alsog een team kunnen vinden die hij kan managen, dit werd Cape Holland, waar hij later meerdere keren kampioen mee werd.

Hij geldt als een van de beruchtste Managers uit zijn tijd, naast Kroesio en Reetman. Toch kan Mavuba nu al spreken van een mooie carriere als Manager, maar desondanks weet hij van geen ophouden.

Sealand

Op 28 September 2003 besloot Mavuba een federatie op te richten. Hoofdzakelijk omdat hij er niks in zag om een forum te hebben dat streng toegekeken werd door Mod's, GM's en HT's. Daarom kwam hij naar Buul met het plan om uit te wijken naar een booreiland tussen Nederland en Engeland in, waar alleen wij de baas over zouden kunnen zijn. De federatie op het eiland Sealand werd al gauw een groot succes, en al snel kwamen er velen bootjes met leden!

Na een korte tijd kreeg de federatie algauw de naam van een slechte federatie, vol met vervelende jongeren. Zo kreeg het eiland in een korte periode oorlog met enkele Mods & GMs, maar ook een Spam-Oorlog met OLDER (Federatie voor Ouderen). Na een lange tijd van onderhandelingen is de strijd gestaakt, en de vrede met de Mods hersteld.

Sealand staat nu bekend om een leuke gezellige federatie, waar de beste spammers van HT-Nederland en Belgie zich flink uitleven.

Cape Holland

dus dat.

Ambities

geen