F.C.Holli

From Hattrick
This article written in Español needs to be translated into English. If you are bilingual and able to translate this page, you can help the Wiki by translating the text. For information on how to edit pages, please view the Getting started page.

F.C.Holli was founded the 3th of november in 2006 for CAT-jpepo in Catalunya. The team plays in "Metnfania" arena.

Història

L'equip va començar a X.733 al a temporada 18, on va poder jugar 3 partits. En la seva segona temporada l'equip va aconseguir una quarta plaça, que ja feia pel joc de contraatac a que jugava l'equip. Finalment en la quarta temporada sencera al a divisió i amb un equip digne l'equip va aconseguir l'ascens a IXena divisió. A IX l'equip va veure com sense poder lluitar en cap moment se li escapava l'ascens, però la següent temporada amb només un canvi respecte la temporada anterior a novena l'equip es va assegurar l'ascens a falta d'una jornada per acabar la lliga i es va acabar imposant com a primer classificat a IX.567

Metanfania

Aquest es el actual estadi de l'equip que disposa de 30.000 loalitats, un estadi que sembla força gran per la divisó on juga l'equip.

Jugadors Mediàtics

En aquest equip es va formar Rubén Barrera de procedència gallega, un defensa "Brillant" que va ser traspassat am la edat de 23 anys per 1.295.000€.