Albanian elections for World Cup XXV

From Hattrick
Jump to navigationJump to search

The Albanian elections for World Cup XXV final results. The winner will lead NT during World Cup XXV . The final rounds will be played in France .

Place Manager Votes
1 Cdokushi 10
2 emiljano83 4
3 cesarinho1991 2
4 manfred_berner 1


Candidate speech

Lorik Cana, Elseid Hysaj, De Biasi e të tjerë e dërguan Shqipërinë në Europian, ndërkohë që kjo Shqipëria jonë hattrikiane ka shkuar dy herë të tjera më parë. Duke qenë se kontributi im për kombëtaret në HT ka qenë shumë i gjatë dhe i gjerë, mendoj se mund ta finalizoj edhe duke qenë trajner për një mandat. Nuk kemi ekipin më të mirë të mundshëm, por ama kemi një tufë me mesfushorë dhe mbrojtës që mund të na japin një dorë të mirë që të shkojmë në botëror

Me besim!

Forca Shqipëria!


Created by User:Old boy