Fc De Cardo's

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
This article written in Nederlands needs to be translated into English. If you are bilingual and able to translate this page, you can help the Wiki by translating the text. For information on how to edit pages, please view the Getting started page.

Fc De Cardo's

Welkom op de Pagina van Fc De Cardo's

Fc De Cardo's werd op 24 Januari 2009 opgericht door mij, Ezor94. Sinds dien is de club actief in de competitie IX.575.


Spelers

1. Rudmer Riddersma 2. Jeffery Devolder 3. Joonas Mikola 4. Perry Heyloo 5. Jose Vicente Gurrea 6. Ron Hadders 7. Maxim Voetelink 8. Marvin Smart 9. Horst Waagemans 10. Ernst-Gerald Groening 11. Melih Küntay 12. Marvin Smart 13. Adri Mulkens 14. Watse Hooysma 15. Volkan Saruca 16. Sylvain Voogd 17. Alex Blommaert 18. Marco Fiesoli 19. Levi Leeman 20. Nout Zwier 21. Sander Duijvestijn 22. Pylgrim Galema

Laatste Opstelling

Basisopstelling:

GK: Wielaert RV: Van Orsouw CV: Sacura LV: Heyloo RVL: Ravensbergen RVM: Mello CM: Mikola LVM: Hadders LVL: Küntay RS: Van der Vorm LS: Hooyberghs

Wissels:

GK: Voogd V: Mulkens M: Galema A: Zwier VL: Duijvestijn


Wedstrijdverslag

8 Februari 2009 20:10 (Amsterdamse Tijd) (+1)

FC VERTIN - Fc De Cardo's Het hoosde de hele dag, waardoor de 11069 toeschouwers in 'T Veer een wedstrijd op een doorweekt veld te zien kregen. De 4-4-2-opstelling van VERTIN zag er boeiend uit. Alle spelers probeerden zich tijdens de training in de basis te spelen, maar dit elftal kreeg van de trainer de voorkeur: Rahiye - Bilderdijk, Wijnman, Bouwkamp, van Huis - Heuveling, Kal, Blanksma, Gerritse - Römer, Vervoort.

De 3-5-2-opstelling van Cardos zag er boeiend uit. De volgende spelers verdienden volgens de trainer een basisplaats voor deze wedstrijd: Wielaert - van Orsouw, Saruca, Heyloo - Ravensbergen, Mikola, Mello, Hadders, Küntay - van der Vorm, Hooyberghs.

De spelers van Cardos bleken creatief spel op de mat te leggen. Perry Heyloo had het moeilijk op het verregende veld - zijn altijd zo mooie techniek kwam nu niet tot zijn recht. De wedstrijd was 12 minuten oud toen Sebastiaan Gerritse uit het niets opdook, tussen twee man de bal oppikte en de 1-0 scoorde. Het natte weer bood weinig gelegenheid tot snelle acties en met name Joonas Mikola had daar last van. VERTIN-speler Aart-Willem Heuveling kreeg in de 17e minuut een geweldige kans toen hij een voorzet in één keer op zijn slof nam, maar hij raakte de bal totaal verkeerd. In de 37e minuut leek Jan-Peter Römer van VERTIN de voorsprong van zijn team te kunnen uitbreiden, maar zijn schot ging via de lat over. Een schot van rechts belandde in de 39e minuut op de paal, maar Volkan Saruca stond precies op de juiste plaats en wist de rebound in het dak van het doel te schieten: 1-1. Cardos-speler Volkan Saruca kreeg geel na een zware overtreding. Sebastiaan Gerritse van VERTIN ging neer. Zijn vervanger wilde z'n trainingspak al uitdoen, maar een wissel bleek niet nodig. Met 1-1 zochten de spelers de kleedkamer op voor de rust. Met 53 procent balbezit was Cardos in deze helft de sterkste ploeg.

VERTIN kwam in de 55e minuut van de wedstrijd aan de leiding met 2-1 toen Radboud Blanksma de diepte opzocht, een geweldige pass ontving en met een volley de bal net onder de lat werkte. De linies sloten niet goed aan bij Cardos, dat veel balverlies leed. Het organisatieniveau zakte dan ook naar goed. Het werd muisstil op de tribunes toen Timon Hooyberghs van de bezoekende ploeg in de 75e minuut vanaf links voor het doel opdook en de gelijkmaker 2-2 binnentikte. De vrije trap van Cardos in de 79e minuut leek te mislukken, want het schot was te zacht en niet tussen de palen. Daar zat echter een idee achter - de niet erg doelgerichte bal veranderde in een voorzet richting Mitchell Ravensbergen, die er al op stond te wachten in de zestienmeter. Dat betekende de 2-3! Trainen op vrije trappen heeft dus wel degelijk zin! In de 80e minuut viel Melih Küntay van Cardos op de rand van het strafschopgebied. De scheidsrechter gaf Melih Küntay resoluut een gele kaart voor een schwalbe. Cardos had het meeste balbezit, namelijk 59 procent.

Aart-Willem Heuveling van VERTIN zat al in de kleedkamer, toen hij nog even werd teruggeroepen omdat hij was uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Davut Rahiye had vandaag simpelweg niet z'n dag. De echte sterspeler van Cardos was Melih Küntay. Het spel van Joonas Mikola viel nogal tegen. Er werd afgefloten op 2-3.