Hu/Farmcsapat

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Español · Magyar ·

A farmcsapatok azok a csapatok, amelyek csak egy isteni szintű (az edzést többnyire az isteni szint elérése után is folytató) játékost tartanak el, hogy a játékban maradjanak. Ezek a monszter játékosok általában csillagászati összegeket keresnek, és nem férnek be egy olyan csapatba, amely sikeres szeretne lenni – mivel csak ennek az egy játékosnak a fizetése, illetve a további, „normális” összegű fizetések csődbe vinnék.

Az ilyen csapat jellemzően csakis a válogatott játékosa miatt létezik, így a belépések ritkák, a tulaj általában már nem érdeklődik a HT iránt, legtöbbször e-mail-ben, esetleg telefonon szól neki a kapitány (vagy kapcsolattartó), hogy lépjen be és változtasson valamit (orvost felvenni sérülés esetén, erőnlétet, edzést változtatni stb.). Van egy alapfelállás, játssza a bajnoki mérkőzéseket, megy a beállított edzés, és ennyi.

A farmcsapatokban (a farmolt játékosén kívül) általában elég alacsonyak a fizetések, hogy a csapat életképes maradjon, vagy úgy jutnak pénzhez, hogy eladják az értékesebb játékosokat, és azt a pénzt fogyasztják el. Egy farmcsapatnak nincsenek elég jó képességű játékosai ahhoz, hogy a felsőbb osztályokban maradjon.