Hu/Hírös Labdarúgó Egyesület

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· Magyar ·

A csapat logója

A 'Hírös Labdarúgó Egyesület' egy kecskeméti régióban (Magyarország) működő labdarúgó-csapat.

25.000 fős befogadóképességű stadionja a Sebes Gusztáv Park-ban található.

Szurkolótáborának neve: Hírös Kosok.

Ificsapatának neve: Iuvenes Spes, mely a Buzánszky Stadion-ban csap össze az ide látogató csapatokkal.

A csapatot eszesr menedzseli 2011-10-30 óta.

A csapat logója és színei

A csapat büszke magyar gyökereire, így logója piros-fehér-zöld színű körben lévő Árpád-sávos részletből, és aranyszínű "Hírös Labdarúgó Egyesület" és "2011" feliratokból áll, utalva a 2011-es alapításra is.

A hazai mez fehér alapon piros felirattal ellátott, a játékos száma szemből nézve a bal combon, hátulról nézve a hát közepén, a csapat neve alatt olvasható. Idegenben a játékosok piros felsőben és fehér nadrágban játszanak, a felső elején a csapat nevével, hátoldalán a játékos számával. A idegenbeli mez nadrágján elölről nézve a bal combnál ugyancsak megjelenik a játékos száma. Az idegenbeli mezen a feliratok fekete színűek.

A névadásról

A csapat nevét a régió ihlette. Kecskemét 'Hírös város' néven is közismert, csapatai a való életben is a Hírös nevet viselik.

Sebes Gusztáv[1] az egykori Aranycsapat szövetségi kapitánya volt, így a menedzsment reményei szerint a csapat stadionja méltán kapta nevét a neves edzőről.

Kecskemét címerében egy ágaskodó kecske szerepel, így ezt a képet szerette volna megjeleníteni a szuroklótábor neve, a 'Hírös Kosok'.

Buzánszky Jenő[2] 49-szeres magyar válogatott labdarúgó, az Arancsapat hátvédje volt. A mai is élő legenda nevét viseli az ificsapat stadionja.

34. szezon előtt

A csapat a 32-33. szezonban a VII.482 csoportban még Spes Vesica néven szerepelt.

A 32. szezonban vette át a menedzselést eszesr. Ekkor a csonka szezon miatt jelentős eredményeket nem sikerült elérni. Az egyesület a bajnoki tabella 4. helyén végzett, azonos pontszámot (27) szerezve az akkori 3. helyezettel, a Ferencvárosi tc angels csapatával. Ekkor az 51 rúgott gól mellett 30-szor landolt a labda a hálónkban.

A 33. szezonban azonban szinte végig az előkelő első helyen állt a csapat, azonban az összes mérkőzés összesítése után csupán a második helyen szerepelt a tabellán. Ekkor a gólarány 61-11 volt, és ismét a Ferencvárosi tc angels-szel azonos pontot, 33-at szerzett a Vesica.

A 32-33. szezonban kapusedzést végeztetett a menedzser.

34. szezon

A 34. szezontól már 'Hírös Labdarúgó Egyesület' nevet viseli, s a 33. szezonban szerzett továbbjutási jog miatt a jelentős változásokon átesett csapat már a VI.449 csoport résztvevője lett.