Hu/Ificsapat támogatása

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

Az alábbi tartalmak Hattrick felhasználók által végzett kutatáson és/vagy tapasztalatain alapulnak — ami azt jelenti, hogy azok valódiságát és pontosságát még nem erősítette meg semmilyen hivatalos közlemény, ezért nem feltétlenül fedik a játék valós működését. Kérlek ezt vedd figyelembe!Időbe telik, míg az ificsapatod fejlődni kezd. Maximális (4 000 eFt-os) támogatás mellett a csapat ennyi idő alatt fejlődik egy-egy szintet:

Szintfejlődés Idő
Katasztrofális > pocsék 1 hét
Pocsék > csapnivaló 1 hét
Csapnivaló > gyenge 1-2 hét
Gyenge > középszerű 2 hét
Középszerű > megfelelő 3-4 hét
Megfelelő > jó 5-6 hét
Jó > remek 1 szezon (16 hét)


Sok kis befektetés sokkal hatékonyabb, mint néhány nagy. Más szóval, bölcsebb dolog hosszú távú befektetésben gondolkodni – ha minél több pénzt szeretnél befektetni a klubutánpótlásba, akkor a nagy összegű befektetések hozzák meg a gyors eredményeket. Ha fokozatosan és túl nagy pénzráfordítás nélkül szeretnél kiépíteni egy megfelelő rendszert, fektess be minden héten egy kisebb összeget – de vedd figyelembe, hogy minimális (1 000 eFt-os) támogatás mellett az ificsapatod csak középszerű szintig fejlődik, közepes (2 000 eFt-os) támogatással pedig sosem lesz megfelelőnél jobb.

Ha nem biztosítasz rendszeres anyagi támogatást, a rendszer villámgyorsan leépül. Márpedig, ha egyszer lecsökkent az ificsapat értéke, akkor sok időbe telik, míg ismét el tudod érni a korábbi szintet.

Ha a támogatást maximumról nullára csökkented, az ificsapatod hetente visszaesik egy szintet.

Ha ismét a támogatás mellett döntesz, látni fogod, hogy a csapat fejlődése ugyanannyi ideig tart, mint az első alkalommal.