Hu/Tour de Spam

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

Sealandlogo.gif
Tour de Spam, fenntartó: Sealand
Tour de Spam
Eredeti név Le Tour de Spam
Régió Sealand
Időpont Június/július
Versenytípus Spamverseny
Igazgató Sammie de Cavia
Versenytörténet
Az első kiírás 2005
A kiírások száma 3
Az első győztes sammiedecavia
A legtöbb győzelem sammiedecavia
A legutóbbi győztes sammiedecavia
(2007 edition)
A legtöbb sárga trikó sammiedecavia
A legtöbb szakaszgyőzelem sammiedecavia

A Tour de Spam a Hattrick-világ egyik leghíresebb és legnagyobb presztízsnek örvendő spamversenye. A Hattrick legjobb spamküldői mind a Tour de Spam megnyeréséről álmodoznak.


Tour de Spam

A Tour de Spam a Hattrick-világ egyik leghíresebb és legnagyobb presztízsnek örvendő spamversenye. 2005 óta minden évben megrendezik; a versenyre mindig júliusban kerül sor, és 2 héten át tart folyamatosan. A versenyen hivatásos spamküldők vehetnek részt, akik a Sealand topikjain hajtanak át. A versenyt az az egyéni induló nyeri, aki a Tour de Spam időszaka alatt a legtöbb hozzászólást írja be.

Versenyszámok

A Tour de Spam összetett versenyén felül egyéb versenyszámokban is lehet sikert aratni: ilyenek a véghajrák, a sprintverseny, a legjobb fiatal versenyzők mezőnye és a hegyi szakaszok. Az egyes szakaszok végén történt pontozást követően az adott versenyszámban vezető öt versenyzőnek a következő szakasz (topik) során a megfelelő, megkülönböztető színű trikót kell viselnie. A trikók átadására ünnepélyes keretek között, rögtön az adott topik végén sor kerül – megesik, hogy ilyenkor a lassabb versenyzők még be sem fejezték a szakaszt.

  • Gele-trui.gifÖsszetett - Sárga trikó: az összetett versenyt és ezzel a sárga trikót a legtöbb, a hivatalos topikban írt hozzászólással rendelkező versenyző nyeri.
  • Groene-trui.gifVéghajrák - Zöld trikó: az utolsó (topikonként az 1000.) hozzászólással lehet itt pontokat szerezni. A zöld trikót az nyeri, aki – az összes topikot figyelembe véve – a legtöbb, az 1000. hozzászólás környékén lévő hozzászólással rendelkezik.
  • Bolletjes-trui.gifHegyimenők - Pöttyös trikó: a versenyzők a hegyekben is szerezhetnek pontokat. Minden topik más nehézségi kategóriába tartozik, így jól körül kell néznie annak, hová írjon, aki a hegymászóversenyben, a pöttyös trikóért szeretne pontokat szerezni.
  • Witte-trui.gifA legjobb fiatal versenyző - Fehér trikó: az a versenyző nyeri, aki jan. 1-je után lesz a Sealand tagja, és a legtöbb hozzászólást írja a hivatalos topikokba. Ő a legjobb új tag.
  • Rode-trui.gifSprintverseny - Vörös trikó: az a felhasználó nyeri, aki az alábbi számú hozzászólásokból: 50, 100, 200, 250, 300, 400, 500, 600, 700, 750, 800, 900 és 950, a legtöbbet elviszi az összes hivatalos topikban.
  • A legjobb csapat: - a címet a legtöbb ponttal és hozzászólással rendelkező csapat nyeri.

Fontos szabályok

  • Tilos a többablakos spamelés. Ha mégis megteszed, de a szervezet rajtakap, az adott topikban szerzett összes pontodat levonják, és a következő alkalommal figyelmeztetésben részesülsz.
  • Ha másodjára is előfordul, az összes addig gyűjtött pontod odavész.
  • Ha harmadjára is tetten érnek, kizárással sújtanak. A csapatod elveszíti az egyik tagját. Valamennyi pontodat levonják, és nem állhatsz rajthoz az újabb versenyszakaszokon sem.

Versenyigazgatók

Külső hivatkozások