Macedonian elections for World Cup XXXIV

From Hattrick
Jump to navigationJump to search

The Macedonian elections for World Cup XXXIV final results. The winner will lead NT during Europe Cup hosted by San Marino and World Cup XXXIV hosted by Hong Kong.


Place Manager Votes
1 Denismk 191
2 rens88 72
3 maxgrec 1


Candidate speech

Здраво

Ја поднесувам мојата кандидатура за селектор на Репрезентација на Македонија. Во минатиот циклус постигнавме одлични резултати. - прво учество на светско првентство - 19то место во европскиот куп според ранкинг поени - Фокусирање на повеќе играчи и позиции во скаутинг системот

Ви благодарам за изразената доверба