VSC Assen

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
This article written in Nederlands needs to be translated into English. If you are bilingual and able to translate this page, you can help the Wiki by translating the text. For information on how to edit pages, please view the Getting started page.

VSC Assen is het team van mrJanneman. Dit team bestaat sinds 08-10-2003 en die middag werd om 14.52 de oprichtingsakte ondertekend bij notaris v/d Pelt te Assen. Na een seizoen van aanklooien en toch kampioen(VIII.82)worden vond de manager mrJanneman het tijd worden om een koers uit te zetten. Dit op aanraden van manager Machio die de basiskennis in de hersenpan heeft gedrukt. Positiespel oftewel spelmaken werd het credo voor de eerst volgende seizoenen.

Het volgende seizoen werd ook een succes omdat de club direct kampioen werd in VII.862.

De volgende 4 seizoenen speelde de VSC in VI.983 en na een mooie tweede plaats in het eerste seizoen verzamelde de club in de volgende 3 evenveel kampioen medailles bij elkaar en zo ging de club voor de eerste maal naar de vijfde divisie.

En wat voor een divisie werd dit. De V.51 diende zich aan en na een tumultueus seizoen werd de zesde medaille al aan de palmares toegevoegd. Het forum van deze competitie werd leuker bevonden dan de competitie zelf. Tenminste in de herinnering van een aantal managers die heden ten dage nog steeds van tijd tot tijd een bijdrage leveren. Het tweede jaar werd een onverwachte teleurstelling. Het liep niet in de competitie en de manager besloot voorrang te geven aan een bekerrun. Ronde 7 werd behaald terwijl het seizoen ervoor ronde 8 het eindstation was. Het gevolg was dat de VSC weer richting VI mocht om daar de kunsten te vertonen.