Albanian elections for U-20 World Cup XXIX (2)

From Hattrick
Jump to navigationJump to search

The Albanian elections for U-20 World Cup XXIX final results. The winner will lead U-20 team during U-20 World Cup XXIX . The final rounds will be played in Kazakhstan .

Place Manager Votes
1 Triumfues 12
2 Portsmouth2010 9
3 LA-Florid 0


Candidate speech

Vendosa te kandidoj per postin trajner i Shqiperise U20 sepse mendoj se kam kohen dhe eksperiencen e nevojshme per drejtuar dhe per te pergatitur brezin e ardhshem te Shqiperise U20 qe do te luaj ne kualifikueset e ardhshme te kupes se botes.

Nese keni pyetje jeni te lutur te me shkruani ne temen e forumit (17262068.1) ose duke me derguar mesazh ne privat.

Vota juaj vlen! Besimi juaj do shperblehet me nje pune te pa lodhshme nga ana ime! Votoni Triumfues!

Created by User:Old boy