Albanian elections for U-20 World Cup XXX

From Hattrick
Jump to navigationJump to search

The Albanian elections for U-20 World Cup XXX final results. The winner will lead U-20 team during U-20 World Cup XXX . The final rounds will be played in Bulgaria .

Place Manager Votes
1 Triumfues 23
2 sMatic 1
3 airad 0
4 bentner17 0
5 Mod-Dom 0
6 tiagoq_ 0


Candidate speech

Jam traineri aktual i U20 te Shqiperise. Kam ndjekur kete brez lojtaresh per nje kohe te gjate dhe e njoh ekipin. Kam eksperiencen dhe njohurite e nevojshme per te perfaqesuar denjesisht U20 e Shqiperise ne kualifikueset e boterorit te ardhshem. Vota juaj vlen! Votoni Triumfues!

  1. Unebesoj #Unevotoj

Created by User:Old boy