Albanian elections for U-20 World Cup XXXI

From Hattrick
Jump to navigationJump to search

The Albanian elections for U-20 World Cup XXXI final results. The winner will lead U-20 team during U-20 World Cup XXXI . The final rounds will be played in Argentina .

Place Manager Votes
1 Lekani 23
2 Portsmouth2010 9
3 Cloreo 3
4 Junikassi 2
5 El-Teniente 1
6 Einhornhypnotiseur 0
7 Aditi 0


Candidate speech

Pershendetje,

Une jam Leka-ni apo siç njihet ne trojet Ilire Aleksandri i Madh. Kam synim per tu kualifikuar!

Si nje user relativisht i vjeter i HT Shqiperia me nje eksperienc te madhe ne kete loje e di qe nje vend i vogel si i yni me pak usera e ka te veshtire qe te nxjerri talente per te konkurruar me shtete qe kane dhjetra here me shume talente sesa ne.

Duke u mbeshtetur tek strategjia, taktika dhe eksperienca ime do synoj kualifikimin.


Created by User:Old boy