Albanian elections for U-21 World Cup 1

From Hattrick
Jump to navigationJump to search

The Albanian elections for U-21 World Cup 1 final results. The winner will lead U-21 team during the first U21 Europe Cup hosted by Sweden and U-21 World Cup 1 hosted by Switzerland .

Place Manager Votes
1 Lekani 205
2 Thomas941 15
3 ts94_ 10
4 Josofinho 0
5 AlessandRo__Nesta 0


Candidate speech

Përshëndetje çuna,

Ju uroj Gëzuar Vitin e Ri dhe shëndet, fat e lumturi për ju & familjet tuaja!

Ju kërkoj mbështetje për tu zgjedhur trainer i U20 sepse kam nisur një projekt nga mandati i parë për të bërë një ekip konkurues që të synojmë kualifikimet për finalen e Kupës së Botës dhe të renditemi sa më lart në Kupën Europiane.

Gjate kësaj kohe janë sistemuar shumë lojtar të cilët po stërviten me trainer shkëlqyer që do bëjnë të mundur arritjen e objektivave. ===> Vazhdon ne forum